4 лесни трика за лятно настроение в интериора

В разгара на лятото е време да внесете слънчевото настроение у дома – освежете стените с декоративна мазилка или просто декорирайте стаите с морски елементи – важното е да почувствате слънцето у дома си:

 

1. Декоративна мазилка за оригинална визия на дома ви – някои от декоративните мазилки са устойчиви на различни климатични условия и могат да се  нанесат за интериора , така и за екстериора .  Имат  голямо разнообразие от цветове нюанси и предимството, че с един материал , могат да се постигнат различни ефекти и съчетания.

 

Декоративна мазилка в синьо

 

2. Съберете морски раковини и миди – дали ще го поставите в стъклен буркан или ще декорирате с тях някоя стена – тези свежи елементи напомнят за морския плаж и имат безброй интериорни приложения.

 

Декоративна мазилка и миди в буркан

 

Декоративни мазилки и креативност

 

3. Обзаведете терасата си с летни мебели – няма нищо по приятно в горещите месеци от следобедните почивки на терасата – свежите и ярки цветове са подходящи както за текстила, така и за стените – тук декоративните мазилки са перфектният завършек.

 

Декоративни мазилки и лятна градина

 

4. Ваза с красиви цветя е задължителна – сезонът ви дава възможност да намерите всякакви видове цветя, които могат да бъдат прекрасен акцент във всяка стая.

 

Жълти цветя и декоративни мазилки

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !