5 умни идеи за кухнята

Имате малка кухня и се чудите как да оползотворите пространството, което имате?

Знаете ли, че можете да използвате няколко хитринки, с които да си спестите място и да улесните домакинските си задължения?

Предлагаме ви 5 умни идеи, които са колкото и нестандартни, толкова и ефективни:

  1. Вертикална етажерка за повече място – вертикалните етажерки са перфектен аксесоар за всяка стая – придават винтидж полъх и са доста практични. Разгледайте антикварните магазини и анмерете етажерката, която ще подхожда на стила на кухнята и декоративната  мазилка в стаята.

Декоративните мазилки в кухнята

 

2. Ратаново кошче – ратановото кошче всъщност е идеално за складиране на дъски за рязане, освен това е в типичен провинцилаен стил.

 

Декоративните мазилки и аксесоари

 

3. Офис консумативи – има типични офис консумативи, които биха свършили чудесна работа в кухнята. Например, офис органайзерите са перфектни за малките кухненски приспособления.

 

Декоративни мазилки и стени

 

4. Закачени въртящи се столчета – една доста оригинална и практична идея. Разбира се, трябва да внимавате да не повредите декоративните мазилки и да прецените дали имате подходящата плоскост, върху която да закрепите столовете за плота.

 

Белите декоративни мазилки

 

5. Издърпваща се дъска за рязане – една страхотна алтернатива, която спестява място и е много удобна. Ако я проектирате с отвор точно над кошечето за боклук ще ви бъде наистина перфектен помощник.

 

Декоративни мазилки и удобства в кухнята

 

Ако имате нужда от още вдъхновения за дома, ние от Novacolor  сме насреща, за да обновим целия ви интериор и да превърнем къщата в дом.

 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !