7 неща, които може да боядисате през почивните дни

Променете предназначението и дайте нов живот на старите и похабени вещи само със един свеж цвят. Декоративните мазилки на Novacolor ще променят стените ви до неузнаваемост, но имаме още няколко креативни идеи, които биха ви харесали:

Буркани и бутилки – удобни съдове като тези могат да се използват за всякакви видове храни. Цветните и перлени бои трансформират обикновените бутилки в уникален аксесоар.

 

Цветни буркани и декоративни мазилки

 

Тапициран стол – боядисайте крачетата на стария ви стол с лак за да му придадете по-изискан вид. За тапициране платът е по ваш избор – придайте лесно чисто нов вид на старите мебели.

 

Красиви цветове и декоративни мазилки

 

Сухи цветя – нанесете любимият си нюанс на цветята, които обичате. Ако искате да бъдат акцент в стаята, изберете тон, контрастиращ на останалите цветове в интериора.Перфектната визия може да се допълни с красива декоративна мазилка.

 

Сини цветя и декоративна мазилка

 

Килим – ще бъде изключително лесно да покриете петната и да освежите дома си, нужно ви е само малко вдъхновение.

 

Пъстър килим

 

Кухненските електроуреди – защо не? Акрилната боя осигурява безупречен външен вид, който е изключително траен.

 

Боядисване на уреди

 

Дървените лъжици – щипка настроение в готвенето. Ярки и цветни, тези прибори могат да са в тон с цялата кухня, всичко зависи от вас.

 

Цветни дървени прибори

 

Играчки – неоновите цветове са подходящи, ако искате да внесете малко цвят на голата стена в детската стая с един креативен гирлянд. За идеалния завършек, добавете декроативна мазилка по ваш избор.

 

Цветни играчки за стаята

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !