8 идеи за модерна детска стая /част 1/

Детската стая винаги е била най-слънчевото и просторно място у дома, пълна с усмивки и енергия. Как, обаче да обзаведете и декорирате една детска стая, така че да се хареса на детето ви и едновременно с това, да е практична, уютна и модерна? Дали да изберете тапети с анимационни герои, устойчиви и дълготрайни декоративни мазилки или да заложите на креативните рисунки с интериорни бои? Дали да заложите на ярък цвят или на светли и неутрални нюанси? Има безброй начини да създадете красива детска стая, но за да я направите практична за детето, трябва да почерпите малко идеи от световните дизайнери.

Представяме ви една оригинална селекция от приказни стаи за малчугани, които със сигурност ще ви дадат идеи и ще събудят въображението ви:

 

Декоративните мазилки и детската стая

 

Една ретро идея за стая за момчета – ярки тонове, геометрични форми, модерни тапети и един преобладаващ цвят. Когато имате ограничено пространство, винаги опитайте да позиционирате леглата на два етажа – такаще спестите място, а и на малчуганите със сигурност ще им хареа.

 

Декоративни мазилки и бяла боя

 

Модерна и бунтарска визия за тийнейджъри. Тук акцентът са червените мебели, а самите стени са решени в класически декоративни мазилки, с цел да изпъкнат цветните аксесоари в стаята. Един чудесен пример за малка, но стилна детска стая.

 

Тапети или декоративна мазилка

 

Тази приказна стая ще се хареса на всяка малка принцеса. Ретро елементи, пастелни тонове и пухкав килим – това са елементите, в които ще се влюбите. Не се колебайте да комбинирате пъстър тапет с едноцветна стена в бонбонени тонове.

 

Рисунки и декоративната мазилка

 

Една креативна идея за детска стая – висящо легло и прелестна цветна феерия. Да превърнете една от стените в стая в произведение на изкуството, като нарисувате приказна картина несъмнено е начин да създадете уникален интериор, който ще буди само усмивки. Може да използвате декоративни мазилки в два различни пастелни нюанса, за да направите още по-цветна обстановката – колкото по-цветна е детската стая, толкова по-добре.

Вижте повече за безвредна боя

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !