CERA WAX (CEA WAX) by Novacolor

Цветове:

Безцветна , златна ,сребърна , бронзова

                  

Нанасяне:

Върху вече изсъхнала и добре почистена  повърхност, CERA -WAX се нанася с памучна тъкан разредена с вода 1:1 или със шпакла, без да се разрежда.  

След като изсъхне се полира с памучна или вълнена кърпа.

 

Разход:  10- 20 м2/ лт

 

CERA PER WAX -  Восък

 

 

Разходна норма

Цена за лт/кг

Цена за м2

ПРИБЛИЗИТЕЛНА

CERA-WAX - безцветна

CERA WAX GOLD златна

CERA WAX SILVER сребърна

CERA WAX BAROCCO GOLD тъмно злато

CERA WAX GOLD MICA /MADRE PERLA

20-30 m2 / лт

15-20 m2 / лт

15-20 m2 / лт

15-20 m2 / лт

15-20 m2 / лт

48.00 лв

95.06 лв

86.00 лв

95.06 лв

120.00 лв

2.40 лв

5.00 лв

4.50 лв

5.00 лв

6.00 лв

 

Посочените цени са с ДДС

ХАРАКТЕРНИ БЕЛЕЗИ

Свързващо вещество:

Съединение от полиетиленови восъци и парафинова емулсия.

 

Плътност:

Cera-Wax: 1,01 +/- 0,05 гр/мл

Cera Gold, Silver, Bronze: 1,02 +/- 0,05 гр/мл

 

РАБОТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Cera-Wax е отлична защита, която дава на декорираната повърхност по-голяма степен на водоустойчивост, повишавайки устойчивостта към замърсявания и осигурява повишаване на степента на блясък.
Неутралният вариант дава възможност да изпъкне приложената декорацията, без да се променя основно външния вид на повърхността.

 

РАЗРЕЖДАНЕ

Cera Wax: готовa за употреба. Максимално разреждане 100% вода в зависимост от желаното покритие.

 

ВНИМАНИЕ

Смесвайте по подходящ начин продукта преди полагане.

 

ПОДГОТВЯНЕ НА ОСНОВАТА И ПОЛАГАНЕ

(Отнася се за атмосферни условия T=25° C, UR=60%)

Повърхността трябва да бъде изцяло гладка, суха, без прах и петна от влага.

Най-малко след 48 часа след нанасянето на последния слой от минерално покритие, нанесете един слой от Cera-Wax с различна техника на прилагане в зависимост от вида на третираната основа. Изчакайте няколко минути и почистете повърхността с чиста ръкавица или чиста кърпа, премахвайки евентуално натрупване на материал.

За да се постигне по-висока степен на защита или блясък може да се нанесете, най-малко след 4 часа втори слой от Cera-Wax, следвайки указанията, описани по-горе.

Върху повърхности обработени с Marmorino KS, Marmur Fine, Teodorico, начина на приложение на Cera-Wax може да бъде различен в зависимост от степента на покритие, постигнато при основата.

Ако основата има компактна повърхност, нанесете един слой от Cera- Wax с ръкавица по цялата повърхност. Изчакайте няколко минути и почистете повърхността с чиста ръкавица или чиста кърпа, премахвайки евентуално натрупване на материал.

За да се постигне по-висока степен на защита или блясък  може да се нанесете след най-малко 4 часа втори слой от Cera-Wax следвайки указанията, описани по-горе.

Време за съхнене: около 24 часа, в зависимост от вида на основа, абсорбация и атмосферни условия.

 

ПРЕПОРЪКИ

Продуктът трябва да бъде нанасян, предпазвайки го от студ и резки  температурни промени, през целия процес на нанасяне. Не нанасяйте при температура на въздуха, на основата и на самия продукт  под +10° C или над +35° C, нито при директна слънчева светлина, нито в/у силно нагрети повърхности (дори вече да са на сянка). Препоръчва се приключването на всяка работа с продукти от една и съща партида.

 

ПОЧИСТВАНЕ НА ИНСТРУМЕНТИТЕ

С вода, веднага след употреба

 

РАЗХОД

Cera-Wax: 15-20 м2/л, в зависимост от вида основа и попиването.

 

ЦВЕТОВЕ

Neutro, Gold,Silver, Bronze.

 

ОПАКОВКИ

Опаковки от 1 л;2,5 л.

                                                                                            

УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ПРИ СКЛАДИРАНЕ

Срок на годност в опаковка 24 месеца, при условие че се съхранява на закрито, в оригинални добре затворени опаковки, при температура м/у +5° C и +35° C.

При продуктите на варова основа е възможно да има увеличение на вискозитета по време на съхранение.

 

УКАЗАНИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Директива 2004/42/CE:

Cera (боя за декорация) Пределна стойност UE за Cera (cat A/l):200 g/l (2010)

Cera  съдържа максимум  15 гр/л  на COV.

 

Продуктът не изисква етикетиране по смисъла на Указ 65 от 14/03/03 и последващи изменения и допълнения. Използвайте продукта, спазвайки действащите правила за хигиена и сигурност; след употреба не изхвърляйте опаковката в околната среда, оставете остатъците да изсъхнат добре и ги третирайте като  специални отпадъци. Съхранявайте на недостъпни за деца места. Използвайте в проветливи помещения.

В случай на контакт с очите, измийте обилно с вода. Не изхвърляйте остатъци от продукта в канализацията, в реки и в/у земната повърхност.

За повече информация прочетете информационния лист за безопасност.

 

Забележка – представената в тази техническо – информационна листовка информация е на база нашия най-добър опит; въпреки това листовката не поражда поемането на никаква отговорност от страна на нашето дружество за нанасянето на продукта, ако не е под наш пряк контрол.

Нямате инсталиран PDF плъгин. Можете да свалите файла от ТУК.

CERA WAX Защитна вакса за венецианска мазилка

CERA WAX /вакса за венецианска мазилка/ е декоративно покритие, което позволява да се получи висок блясък и различни перлени нюанси върху нанесената повърхност. Освен това, допълнителния декоративен елемент на CERA WAX  придава и допълнителна защита на третираната повърхност предвидена за декорация при третиране на вътрешни минерални и / или синтетични основи. Прилага се върху венециански мазилки от серията Е, които правят повърхността още по-брилянтна.

  • Модел: CEA WAX
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв