Как да декорирате трапезарията в стил 50-те години

Топлите и натурални цветове са една от отличителнтие черти на това време. Ретро акцентите в интериора могат да бъдат перфектно пресъздадени с италиански декоративни мазилки. Успокояващи тонове на лимонено жълто с лек зелен нюанс, топло червено и авокадо са идеални за подобен интериор. Акцентите могат да бъдат в златистите и матови гами. Novacolor ви предлага страхотни свежи идеи за един атрактивен стил у дома, който може да бъде комбиниран с любимите венециански, перлени или Травертино мазилки.

 

Ретро кухня и декоративна мазилка

Винтидж мебелите за трапезария са с изчистени линии и от тъмно дърво, с тънки крака за маси и столове, без излишни детайли. Тук Венецианската мазилка би била перфектен завършек.

Ретро полъх с декоративна мазилка

Абстрактното изкуство е поредният  препоръчителен елемент, който ще се впише чудесно с изтънчената визия на стаята. Травертино мазилка е подходяща за всяка стена, която искате да превърнете в произведение на изкуството.

Геометрични форми

 

Малко цвят и декоративните мазилки

 

Стилът на 50-те години  е подчинен на простотата и непринудеността – декорациите и аксесоарите са в семпли форми и различни цветове, запазващи неподражаемата класа на тази епоха.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !