Как да създадете парижкия стил в интериора? /част 1/

Венецианска мазилка и апартамент

 

Френският шик е класика не само на модните подиуми, но и в средите на интериорните дизайнери.

Ако си мислите, че единствено десените на точки и райета и кадифените каскети са символ на вечно модерния Париж, то ви препоръчваме да се запознаете с интериорните тенденции, вдъхновени именно от френската столица и непреходната ѝ класа. Всъщност парижкият стил в декорирането отдавна е любим не само на изисканите световни дизайнери, но и на аристократите и модните икони.

Венецианската мазилка съвсем не е единственият начин обаче да запазите луксозното излъчване в стаята. Ще ви запознаем с най-известните способи да внесете парижки шик в дома си, залагайки на детайли, които гарантирано ще постигнат онзи така желан ефект.

Вижте кои са елементите, които задължително трябва да имате в дома си, за да се почувствате като истински парижанин:

Разкошната баня със свободно стояща вана

 

Венецианска мазилка и вана

 

Може би това не е първото нещо, за което се сещате при споменаването на парижки шик, но свободно стоящата вана всъщност е детайл, който не бива да пропускате. Без значение, дали ваната е от новите технологични решения или е от онези старинни винтидж съкровища, определено ще придаде очарование на банята ви. А в съчетание с дълги завеси, пухкави хавлии и златисти аксесоари, френското излъчване е гарантирано.

 

Любимите антики

 

Антики - Венецианска мазилка

 

Венецианска мазилка - бял шкаф

 

Независимо дали живеете в апартамент или къща, сантименталната нотка, която антиките ще донесат в интериора ви, определено ще ви допадне. Имате голям избор, когато става въпрос за антики – просто намерете правилния антикварен магазин. Шкафове, малки масички, стари телефони – всичко, което ви хване окото е подходящо да направи интериора с една идея по-стилен.

 

Уютът на кадифето

Канапе - Венецианска мазилка

 

Кадифето носи френски полъх не само при дрехите, но и при мебелите. Всъщност парижкият декор не би бил пълен без едно комфортно кадифено канапе във всекидневната. Винаги може да съчетаете тази мебел с цветовата гама на стените или просто да подходите смело и да изберете контрастиращ нюанс на целия интериор.

 

Кадифе - Венецианска мазилка

Вижте още вдъхновяващи идеи за декоративни бои за стени, декорации за стени, или научете за безвредните бои в следващите ни статии.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !