Как изглеждат най-впечатляващите барове и ресторанти в света? /част 2/

В тази статия ще ви представим още от уникалните дизайни в интериора на известни барове и ресторанти. Те са печелили редица награди, благодарение на въздействащия си интериор и заслужено са се превърнали във вдъхновение за стотици хора на изкуството.

 

Cluny, Канада

 

Венецианска мазилка в баровете

 

Студиото е Munge Leung Design, мястото – Торонто, а ресторантът е един от най-необикновените в Канада. Ако си мислите, че винтидж нотките не са толкова актуални, венецианската мазилка, богатите аксесаори и луксозни мебели далеч не са загубили популярността си, дори и извън Европа.

 

Венецианска мазилка в бар

 

Този разкошен ресторант притежава запомянща се визия и винтидж очарование, които биха допаднали дори на най-капризните клиенти.

 

Венецианската мазилка в ресторанта

 

Bond Lounge, Австралия

 

Венецианска мазилка и светлинни ефекти

 

Hachem е студиото, което стои зад перфектния дизайн на този австралийски бар.  Светлинната визия тук е перфектно изпълнена, благодарение на иновативни технологии, обли форми и много блясък.

 

Светлина и венецианска мазилка

 

Вдъхновени от представите си за футуристичен нощен клуб, дизайнерите за наблегнали на минималния брой мебели и множеството светлини. Облите линии на тавана и стените плюс отразяващите повърхности създават усещане за необятност и плавност на пространството.

 

Commissary Rooftop Bar, САЩ

 

Венецианска мазилка и растения

 

Един живописен ресторант, проектиран от Knibb Design, намиращ се в Лос Анджелис. Красивото кътче всъщност е истински оазис в сърцето на големия град. Главният акцент в изгледа не са мебелите, а именно растенията и провинциалните елементи.

 

Венецианска мазилка и цветя

 

Заведението е в непретенциозен стил и разполага с невероятно много растителност, всичко това в допълнение с факта, че е разположено на покрива и има уникална панорамна гледка към Лос Анджелис, го правят един от любимите ресторанти в града.

Hueso, Мексико

 

Бялата венецианска мазилка

 

Венецианска мазилка и съвършени детайли – на това са заложили дизайнерите от студиото Cadena + Asociados Concept Design.

 

Венецианска мазилка в бяло

 

Изтънченият ресторант се намира в Гуадалахара, Мексико и впечатлява посетители си с майсторския дизайн и съвършена визия. Тук отново белият цвят е акцент, като е съчетан със светло дърво и изцяло бели аксесоари. Всеки един елемент в заведението допълва цялостната интериорна визия, в която се забелязват и провиницални нотки.

 

Ако и вие мечтаете за подобни стилни решения в интериора си, Novacolor ще ви помогне да изберете най-качествените италиански продукти за вашите стени, за да сътворите любимия си стил у дома.

Вижте още декоративни бои и мазилки

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !