Кой е любимият цвят на пролетта?

Венецианска мазилка и розови тонове

 

С настъпването на най-красивия и цветен сезон, няма как да не си помечтаем за освежаване на стените у дома с нов по-светъл тон, с луксозна венецианска мазилка или с нови мебели, с които да разчупим визията на интериора.

Разбира се, пролетното настроение отдавна е при нас и решихме да ви разведем из нежния свят на розовите интериорни пространства, чийто дизайн е сякаш излязъл от приказка.

Ако и вие сте почитатели на винтидж излъчването в дневната или пък на релаксиращите тонове при текстила и мебелите, то вижте нашите предложения за акценти в прелестната розова гама. Пепел от рози, микс с виолетово или ярки кукленски тонове – розовото е цвят, който би подхождал на всеки стил в дома ви, просто се осмелете да експериментирате.

 

  • Елегантност с бебешко розово

 

Завеси и венецианска мазилка

 

Естествено, бебешките тонове на розовия цвят излъчват неповторима изисканост, мекота и нежност. Може да се комбинират с бяла или сива венецианска мазилка, както и с мебели в подобни цветове.

 

Светлата венецианска мазилка

 

Точно този розов нюанс е перфектен за пресъздаване на шаби шик в стаята. Можете спокойно да заложите на неутралната гама цветове в интериора, особено ако съчетаете с подобни дълги завеси, докосващи елегантно пода.

 

  • Студената гама

 

Сивата венецианска мазилка в спалнята

 

Ако все пак не желаете стаята ви да прелива от пролетни мотиви, то сивите тонове може би ще ви допаднат. Те са идеални за интериора на всяка стая, включително и за спалнята. Съветваме ви да допълните студената визия с няколко нежни акценти в розов цвят, като например възглавници, завивки, картина.

 

Различни нюанси с венецианска мазилка

 

Не е нужно да държите на романтичното излъчване на стаята ви, за да имате розови мебели. Напротив, дори в един градски апартамент с урбанистичен изглед и груби материали, може да се разнообрази с леки аксесоари в пепел от рози.

 

  • Стилна еклектика

 

Столове и венецианска мазилка

 

Не се колебайте да бъдете креативни и да внесете свежест в интериора, дори само с една малка розова декорация. Съвсем не е необходимо домът ви да бъде в аналогични цветове, за да имате розова маса или столове, така че експериментирайте смело.

 

  • Романтика с метален блясък

 

Метален блясък и венецианска мазилка

 

Знаете ли, че розовото се съчетава перфектно със златисти и бронзови тонове. А, в комбинация с медни акценти стои изглежда повече от невероятно.

 

Пролет и венецианска мазилка

 

Розово и бронз, в комбинация с венецианска мазилка

 

През тази година именно подобни съчетания ще бъдат изключително модерни. Това означава, че не бива да се ограничавате само до хладното излъчване на белите метали, а напротив – опитайте да внесете аристократичен и изискан изглед и с всички останали искрящи акценти.

 

Тъмната венецианска мазилка в спалнята

Вижте повече информация за декоративни мазилки

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !