Коледните декорации, в които се влюбихме /част 1/

Декоративните мазилки с празнична украса

 

Когато става въпрос за коледни украси, в днешно време всеки експериментира според вкуса си, стила на интериора, декоративните мазилки и дизайнерските декорации, които вижда по магазините.

Ние ви предлагаме една интересна селекция от коледни декорации, които да пробвате този декември, за да направите още по-магичен празника у дома.

  • Богато украсени гирлянди – те са идеален начин да декорирате както интериора, така и екстериора. При това ги има във всякакви цветове, включително и наподобяващи зелени клонки.

 

Декоративни мазилки в коридор

 

Декоративни мазилки и камина

 

  • Старите винени шишета – перфектна идея, която да съживи стъклените шишета от вино, които смятате за непотребни. Всъщност с малко декорации и панделки, можете да ги превърнете в креативни свещи, които да допълнят красивата ви всекидневна.

 

Шишета и зелени декоративни мазилки

 

  • Стъклени бурканчета – те са страхотни за декорации, оосбено на коледна тематика. Може да поставите вътре свещички или просто цветни и светещи декорации, за да сътворите приказна празнична атмосфера. Дори да напълните цветни бурканчета с малки късметчета за гостите, то със сигурност ще предизвикате страхотно коледно настроение у дома.

 

Бурканчета и декоративни мазилки

 

Бели декоративни мазилки и сняг

 

Декорации и декоративни мазилки

 

  • Коледни чорапки – да окачите на камината или другате в стаята коледни чорапки е любимо приготовление на децата. Освен че ще зарадва малчуганите, но и придава неповторимия коледен дух в семейството.

 

Чорапки, камина и декоративни мазилки

 

Декоративни мазилки и чорапки

 

Коледни декоративни мазилки

 

  • Мини коледни дръвчета – страхотно допълнение за интериора, при това – за всяка една стая в дома. Можете да направите собственоръчно елхички или просто да закупите готови декоративни дръвчета, които да се съчетая с декоративните мазилки на стаята.

 

Зелени дръвчета и декоративни мазилки

 

Красиви декоративни мазилки

 

Топли цветове на декоративни мазилки

 

Ако сте любопитни за още оригинални празнични декорации, то вижте следващия ни материал и почерпете прекрасни коледни идеи.

Вижте повече за декоративни бои за стени

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !