Модерният и „зелен“ дом

Венецианската мазилка в дома

 

В днешно време архитектурата е в синхрон с екосъобразността. Благодарение на модерните технологии архитектурните решения изграждат не само сгради, но и ползи за обществото. 

 

Венецианска мазилка в интериор

 

Penthouse Ecopark е страхотен пример за „зелена“ къща, която има минимално влияние върху околната среда. Домът е проект на архитектурното студио  ihouse, което е основано през 2007 г. Мисията на  ihouse е да създава креативни проекти, които имат положително въздействие за обществото и вдъхновяват хората да живеят по различен начин.

„Зелената“ къща, която ви представяме се намира във Виетнам и заема само 90 кв.м.  Красивият дизайн, включващ венецианска мазилка е направен да бъде възможно най-функционален и практичен.

Въпреки електриковите нотки в нюансите и непринудената тухлена стена, домът изглежда елегантен и стилен.

Прозорците са възможно най-големи, за да откриват панрамната гледка пред апартамента.

 

Венецианска мазилка за хол

 

Домът разполага и със зелена градина, която допринася за връзката с природата. Интересен акцент в интериора е ярко синият диван, който изпъква на останалата част от дома.

Освен венецианска мазилка, се забелязват и тухлени акценти, които придават провинциална визия на иначе изчистената линия на апартамента. Нещо друхо, което се отличава в модерния интериор е дървото, което е основен елемент, включително и за рафтовете с книги, които създават незаменим уют на стилният апартамент.

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !