HYPNOSE (HYPNOSE) by Novacolor

Нанасяне:

С четка или ръкавица на две ръце разредена с 20% вода, с хаотични движения върху всякакви видове латекс, синтетични и минерални бои и мазилки.

 

2

HYPNOSE

12-18 м2/лт.

76.25 лв.

5.00 лв.

 

Приблизителна цена с ДДС – около 4-5 лв/м2.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Свързващо вещество: акрилен полимер, емулсия.

Обемна маса:

Hypnose: 1,10 +/- 0,05 g/ml

 

РАБОТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Приложението на Hypnose е практично и лесно. Многофункционалността и използването на различни инструменти за обработване, позволяват да се получи приятен ефект на декорация на повърхността.

 

РАЗРЕЖДАНЕ

Разредете с 20% вода, както за първото полагане, така и за второто.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Правилно смесвайте продукта преди оцветяване и преди полагане. Да не се нанася върху прясно боядисани повърхности и такива с алкална основа, изчакайте период на цялостно изсъхване от четири седмици.

 

ПОДГОТОВКА НА ОСНОВАТА И ПОЛАГАНЕ

(Съотнесено към условията на средата T=25° C, UR=60%)

Основата трябва да бъде суха и почистена от прах и влажни петна и други остатъци. При необходимост предвидете заздравяване на основата със специфични продукти. При наличие на мухъл, третирайте повърхността с подходящите продукти. Върху компактни и сухи повърхности, нанесете един слой Novaprimer (акрилен пигментен фиксатор на водна основа) разреден, с четка или мече. Върху напълно сухи повърхности, нанасяйте с четка, мече, един или два слоя латекс или акрилна боя. След изсъхване се нанася HYPNOSE с четка или ръкавица.

Време за съхнене: около 24 часа, в зависимост от основата, нейната абсорбираща способност и други особености на средата. Изчакайте да изсъхне първия слой при нормални условия, най-малко 4 часа и после приложете по описания начин втори слой Hypnose разреден.

 

ПРЕПОРЪКИ

Материалът трябва да бъде защитено от студ и силени температурни промени по време на целия процес на прилагане. Не прилагайте продукта при температура на въздуха, на основата под +5° C или над +35° C, нито при директно действие на слънчеви лъчи, нито върху нагрети повърхности, дори и вече да са на сянка. Влажността на средата трябва да е < 75%; Влажността на основата трябва да е < 10%. Препоръчително е да завършите всяка работа с материали от същата производствена партида. В случай на използване на множество партиди е препоръчително да се смесват различните продукти за да се избегнат малки разлики в тоналностите. За коректното използване на цитираните материали, за разреждането и полагането се препоръчва внимателно четене на настоящата техническа характеристика. По време на всички етапи от подготовката на основата, на продуктите и на приложението, се препоръчва правилното използване на оборудването и личните предпазни средства.

 

ПОЧИСТВАНЕ НА РАБОТНИТЕ СРЕДСТВА

С вода, непосредствено след употреба

 

РАЗХОД

Hypnose за полагане с ръкавица: 12-18 m2/l в два слоя, на база основата и абсорбацията.

Hypnose за полагане с четка: 8-12 m2/l в два слоя, на база основата и абсорбацията.

 

ЦВЕТОВЕ

Hypnose: прозрачна със златни или сръбърни брокатени частици

Цвят на основата – по каталог за латекси

 

ОПАКОВКИ

Кутии от 1 l; 2,5 l.

 

УСЛОВИЯ И СРОК ЗА ПОЛЗВАНЕ

Препоръчително е продукта да се използва до 2 години от дата на производството, ако е съхраняван в оригинална опаковка, не отварян и на подходящатемпература.

 

ИНИДКАТОРИ ЗА СИГУРНОСТ

Директива 2004/42/CE:

Hypnose (боя за декоративни ефекти)

Лимит UE за Hypnose (cat A/l): 200 g/l (2010).

Максимално съдържание - 200 g/l di COV.

Продуктът не изисква етикетиране в съответствие с нормативната уредба, която е в сила. Използвайте продукта според настоящите стандарти за хигиена и сигурност. Не изхвърляйте отпадъците от продукта в канализацията, във водни потоци и в земята; . Да се съхранява на места недостъпни за деца. В случай на поглъщане незабавно да се консултирате с Вашия лекар.

За повече информация се консултирайте с листовката за безопасност.

 

Забележка - COLORIFICIO COLORIFICIO NOVACOLOR гарантира, че информацията в тази техническо – информационна листовка е на база нашия най-добър опит, въпреки това листовката не поражда поемането на никаква отговорност от страна на нашето дружество за използване на продукта, ако не е под наш пряк контрол. Препоръчваме ви винаги да проверявате годността на продукта, за всеки конкретен случай. Това замества всички предишни издания.

Нямате инсталиран PDF плъгин. Можете да свалите файла от ТУК.

HYPNOSE Декоративен продукт за външна употреба - ефект "хроматична дисперсия"

HYPNOSE е декоративен, прозрачен продукт за вътрешна употреба, обогатен с метални брокатени частици, които създават специален ефект на „хроматична дисперсия“.

Подходящ за нанасяне върху различни видове основи.

  • Модел: HYPNOSE
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв