Син акцент в интериора – защо не?

Независимо какъв е основния тон нюанси в дома ви, винаги може да освежите интериора си с ярък контрастен цвят на мебелите или морски полъх в аксесоарите.

Ние сме любители на необятните сини нюанси и смеем да твърдим, че те изглеждат повече от стилно във всяка една визия – от кралско синьо до небесни или кобалтови тонове, синият цвят се е доказал като незаменим елемент на модерния дом.

Дори да не заложите на популярните декоративни мазилки, може да съчаете екстравагантните сини стени с класическото бяло или черно. Или просто да освежите едноцетните ви стаи със син абажур, възглавнички или дори килим.

Предлагаме ви малко вдъхновения, като се надяваме да се осмелите да рискувате с този авантюристичен нюанс:

 

Сини декоративни мазилки

 

Това е пример за една свежа и просторна всекидневна, която въпреки преобладаващите бели тонове, носи лятно настроение, именно заради сините елементи и жълти мебели. Картините и възглавничките са идеален и доста лесен начин да внесете синия цвят в стаята, без да прекалявате с цветовата гама и еклектиката в дизайна.

 

Син цвят и декоративните мазилки

 

Тази мдоерна кухня е съчетала по модерен и ексцентричен начина светлите матови нюанси, слънчевото жълто и яркия син цвят.

 

Сиви декоративни мазилки

 

Уют и студена цветова гама – напълно постижима комбинация. Просто добавете малко повече текстил, меки пухени завивки или килими. Декоративните мазилки могат да бъдат в тон с мебелите, но не е изключено да освежите с открояващи се аскесоари, които да разчупят едноцветната визия на стаята.

 

Бели декоративни мазилки

 

Сините мебели са много ефективно решение за акцент в един изчистен светъл интериор.

 

Novacolor ви предлага не само да внесете цвят в дома си, но и да сътворите италианския стил в интериора, с помощта на нашите декоративни мазилки, подходящи за всяка стена и текстура.

Прочетете повече за декорация за стена

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !