Тенденциите в хотелския интериор /част 1/

Интериорният дизайн в хотелите е един от най-вдъхновяващите примери за навлизащите иновации, съчетавани с лукс и практичност, едновременно.

Освен венецианската мазилка, която е запазена марка на изисканите хотели, лъскавият теракот и екзотичните килими, също могат да се срещнат в най-скъпите хотелски стаи.

Ние ще ви представим едни от най-бързо навлизащите трендове в дизайна, на които все повече хотелиери предпочитат да заложат, за да впечатлят гостите си.

 

Нова мода в лобитата

 

Венецианска мазилка в лоби

 

Първото и най-важно впечатление за един хотел, зависи от лобито. В днешни дни това пространство се е превърнало в модерно и мултифункционално място. С удобен кът за разговори, работа на компютър, комфортни меки мебели и дизайнерски маси, лобито не е това, което беше преди години.

 

Растения и венецианска мазилка

 

Хотелиерите наблягат на огромните абажури, оригиналните стени, отрупани с растения или аквариуми. Креативността е задължителна, а смесването на различни цветове и материали в интериора се превръща в акцент.

 

Преосмисляне на стаите за гости

Хотелските стаи се променят със същия темп, с който и гостите, които отсядат в тях. В ежедневието на модерния човек, оригиналнтие детайли и неочакваните изненади са търсен ефект. По тази причина и хотелиерите са превърнали стаите за гости в произведения на изкуството, които включват качествена венецианска мазилка, скъпи картини, естествено дърво и много други акценти, които се комбинират, с цел да впечатлят максимално гостите.

Тук намират място и невероятните дизайнерски решения в еклектичен стил, бохемска визия и много други. Стаи, декорирани в екзотичен стил бързо се превръщат в любими на посетителите.

 

Венецианска мазилка в спалнята

 

СПА – задължителният елемент

СПА процедурите вече са постижими както у дома, така и в хотелската стая. Новата мода в банята включва релаксираща обстановка, нежни цветови нюанси и атмосфера, напомняща на СПА център. Акцентите са огромното пространство, големите хавлии, масажираща вана и високи технологии в душ кабината.

 

Венецианска мазилка в банята

 

Очаквайте още примери от модерния интериор на най-добрите хотели в света, в следващата ни статия.

Може да разберете повече за безвредна боя

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !