Викторианската епоха в интериора

Венецианска мазилка

 

Една викторианска вила от 1870 г. е напълно реновирана в нова светлина, запазила в себе си старинния чар и несравнимия лукс на миналото.

Викторианската епоха е съвършено пресъздадена в този дом на мечтите в Северна Калифорния, комбинирал неповторими мебели, стилен дизайн,  венецианска мазилка и класическо излъчване от 19-ти век.

 

Жълто и венециански мазилки

 

Определено акцентът в интериора попада на топлите и меки цветове, винтидж аксесоарите и екзотичните килими, които не могат да се видят във всеки дом.

Венецианската мазилка, която се откроява по невероятните стени е една от главните причини, този дом да се се запечатва в съзнанието като произведение на изкуството.

 

Кухня и венецианска мазилка

 

Кухнята е решена в тъмни нюанси, които създават дълбока текстура и 3D ефект. Всичко това е комбинация от доза креативност и декоративни мазилки, нанесени със специална техника, така че да се получат тези оригинални форми.

Осен дървени елементи, текстилът и стъклените украшения, включително и абажури, също могат да се забележат в този красив дом. Подобни аксесоари са запазена марка на викторианския изглед и носят неповторимо усещане за класа и изисканост.

 

Черна венецианска мазилка

 

Разбира се, етажите са изцяло решени в ретро излъчване, с винтидж мебели, матови цветове, светла венецанска мазилка и дизайн, наподобяващ английски дом.

Плътни и ярки цветове, декоративни мазилки и ретро детайли се преплитат в тази старинна, но комфортна къща.

Както вече споменахме, стъклото е едно от идеалните допълнения към ретро визията на къщата.

 

Стъкло и венецианска мазилка

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *