Уважаеми клиенти,
Във връзка с предстоящите почивни дни имаме празнично работно време:

30.04 - 04.05 | почивни дни

5.05 - 7.05 | 9:00 - 18:00 часа

6.05 | 9:00 - 14:00 часа

 

Задължителните елементи на провинциалния интериор

Публикувано от optymistica 06/10/2016 0 Коментари

Вдъхновен от селските къщи и неповторимия уют на старинните вещи и мебели, провиниалният интериор става все по-популярен дори във високотехнологичното градско ежедневие.

Дали стените ще са с венецианска мазилка, мебелите ще са дървени, а огнището ще е главният фокус в къщата, провинциалният дизайн е пленяващ и създава несравним комфорт.

За всички, които ценят античните елементи в интериора, сме подготвили галерия със задължителните неща, които присъстват в провинциалния дом:

Венецианската мазилка  е задължителен атрибут във всяка италианска вила, залагаща на провиницалния изглед. Декоративните мазилки предлагат разнообразие от ефекти и нюанси, които завършват стила на всяка стая. Неповторимото старинно излъчване на стените обикновено се комбинира с уникални аксесоари, присъщи на селската къща.

 

Венецианска мазилка тъмна

 

Дървото е следващият задължителен елемент, който да присъства в дома ви, ако искате да създадете уюта на провинцията. Може да акцентирате на дървения материал, чрез масивни столове, ретро шкафове, дървена ламперия или дори скулптура от дърворезба. Който и от вариантите да изберете, бъдете сигурни, че ще създадете повече комфорт в дома си.

 

Дърво и венецианска мазилка

 

Ретро шкафовете са още една мебел, която има несравнимо излъчване и променя цялостната визия на всяка стая. Тези характерни за старите вили, кухненски шкафове с наредена посуда са идеален начин да трансформирате трапезарията си в средиземноморски стил. Разбира се, ако добавите и ефектна венецианска мазилка, итнериорът ще енапълно завършен.

 

Бялата венецианска мазилка

 

Независимо каква визия ще изберете за дома си, интериорният дизайн на стаята ви ще бъде още по-стилен, ако украсите стените си с италианските декоративни мазилки на Novacolor – венецианска, травертино и перлена мазилка. Не се колебайте да развихрите въображението си и да разгледате нашите великолепни предложения.

Остави коментар