5 разкошни стаи за всеки вкус

С началото на годината повечето от вас навярно се замислят как да освежат интериора си и започнат идните пролетни месеци с нова визия.

Ние ще ви представим една интересна селекция от сайта Нousebeautiful, който е събрал най-харесваните и популярни снимки от социалните си мрежи, за да вдъхнови всички почитатели на домашния стил и уют.

  • Великолепната трапезария – тази огромна маса носи бохемския дух, а красивите цветя венецианската мазилка са добро допълнение към визията ѝ.

 

Венецианска мазилка и цветя

 

  • Една страхотна и практична идея – маса за настолни игри под стълбището. Креативното решение ще се хареса на всеки привърженик на домашния комфорт. И трябва да признаем, че е интериорното съчетание е повече от сполучливо.

 

Венецианска мазилка под стълбите

 

  • Червеният цвят – този огнен нюанс явно е любим на мнозина, защото тази колоритна и ярка снимка е събрала изключително много харесвания в социалните мрежи.

 

Червена венецианска мазилка

 

  • Кухня-мечта – тази изключително стилна и елегантна кухня е съчетала всичко, от което се нуждаете, за да прекарвате цялото си свободно време в нея.

 

Бяла венецианска мазилка в кухнята

 

  • Провинциалният разкош – тази комфортна стая изглежда впечатляващо, особено с мекия и пухкав текстил, дървените елементи и венецианската мазилка.

 

Венецианска мазилка и дърворезба

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !