Мазилки за коридор

Коридорът или антрето често са първото нещо в много апартаменти и къщи, което посреща гостите. Именно там се създава първоначалното усещане за целия апартамент. Затова трябва да се погрижим коридорите ни да отговарят на стила на апартамента, като едновременно с това имат собствено излъчване и визия. Ние от Novacolor Ви представяме мазилките за коридор – едно от най-предпочитаните решения за декориране на стени.

Преимущества на боядистването на стените

Боядистването не е просто процес на освежаване. Всяко полагане на мазилки за коридор, бои или латекс е наслагване на нов слой върху стената. Макар за много хора основната функция на мазилките за коридор да е декоративна, тя предлага много повече от това. Полагането на мазилки за коридор Ви позволява по-лесно почистване, като едновременно с това предпазва стената от атмосферни условия, влага и други неблагоприятни влияния. Освен това, дишащите мазилки за коридор предпазват помещенията от развитие на различни микроорганизми, като мухъл, плесен и други.

Защо да изберем мазилки за коридор?

Декоративните мазилки за коридор предлагат много повече възможности за създаване на различни стилове, от колкото обикновените бои и латекси. Те

Мазилка за коридор 1 на най-добри цени
Мазилка за коридор ARCHI+CONCRETE

позволяват успешното съчетаване на различни стилове, като междувременно се предлагат в най-подходящия за Вас цвят и нюанс. Освен това, декоративните мазилки за коридор лесно позволяват постигане на различни ефекти и усещания, като просто се смени техниката на нанасяне. Постигането на разнообразни ефекти може да бъде извършено както от професионалист, така и от всеки желаещ да промени визията на дома си.

Избор на мазилки за коридор

На пазара се предлагат все повече и повече материали за декориране, както за интериора, така и за екстериора. Именно затова трябва да внимавате и да избирате най-добрите и качествени мазилки за коридор. Те ще Ви гарантират отлични резултати година след година, като несъмнено ще надминат инвестицията Ви във времето. При нас в Novacolor можете да намерите висококачествени мазилки за коридор, изработени от най-добрите материали, които Ви гарантират перфектни резултати и постигане на желания от Вас ефект!

Видове мазилки за коридор

Tравертино мазилка за коридор
Травертино мазилката е едната от мазилките за коридор, които можете да намерите при нас. С нея можете ефективно и достъпно да получите луксозното усещане на камъка травертино в дома си. Той е познат още от времето на Римската империя и до днес може да се видят различни забележителности в Италия, които са построени с този материал. Самият камък травертино притежава голяма част от свойствата на варовика и

Мазилка за коридор 2 с високо качество
Мазилка за коридор-ANCHI+CONCRETE

мрамора, които го правят неподатлив на различни атмосферни условия. Именно затова той е бил един от водещите избори при изграждането на различни сгради и съоръжения. В 21 век ние имаме възможността да пресъздадем усещането на камъка травертин с помощта на мазилки за коридор. Тя не само прилича на камъка, но и притежава редица предимства, като гъвкавост, устойчивост на различни фактори, както и благоприятно влияние върху околната среда.

Травертино мазилката за коридор, която можете да намерите в продуктовата гама на Novacolor, може да бъде изработена в цветовете, които най-добре отговарят на Вашите изисквания и допълват дизайна и усещането на дома Ви. Оцветяването на самата мазилка за коридор може да се извърши директно на стената или чрез предварителна обработка с патина или вакса.

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите различни видове травертино мазилка за коридор и да изберете тази, която най-добре отговаря на всички Ваши изисквания. С различните мазилки за коридор можете да получите различни ефекти, като матов завършек, усещане за цимент, мрамор, камък травертин и много други. Разгледайте предложенията на Novacolor и се доверете на качеството!

Перлена мазилка за коридор
Мазилките за коридор с перлен ефект продължават да набират популярност и да намират мястото си във все повече и повече домове. Този тип мазилки

Мазилка за коридор 3 от най-високо качество
Мазилка за коридор-ANTICHE PATINE

за коридор създават гладка и блестяща повърхност, като едновременно с това се създава лек, бляскав, перлен ефект, благодарение на различните частици. Перлените мазилки за коридор позволяват на всеки, независимо дали е професионалист или ентусиаст, решил да експериментира, да постигне перфектни резултати и интересни ефекти. В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите различни видове перлена мазилка за коридор, които оставят различни ефекти и създават разнообразно усещане за текстури.

SWAHILI е една от перлените мазилки за коридор, с които можете да постигнете фин и елегантен завършек. При нея, ефектът на пясък се постига с помощта на пясъчни частици, които отразяват светлината. По този начин мазилката за коридор създава различни отблясъци и допълнителни ефекти.

DUNE е декоративна мазилка за коридор, която постига перления ефект с помощта на частици с метален ефект. Подобно на пясъчните, те отразяват светлината в различни цветове и нюанси. С помощта на тази декоративна мазилка за коридор може да постигнете мек и елегантен кадифен завършек в желаните от Вас цветове!

Декоративната мазилка за коридор ANIMAMUNDI позволява постигане на кадифен, перлен ефект както за интериор, така и за екстериор. С нея можете да получите по-различни и иновативни завършеци, сред които попада и „бетонния ефект“. Този тип декоративна мазилка за коридор предоставя нов

Мазилка за коридор 4 на най-ниски цени
Мазилка за коридор в хотел

подход към понятията “промит цимент” и „груб бетон“. Тя успешно комбинира плътно покритие, като едновременно с това се получава лек перлен и матов ефект на стените.

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите още много и различни видове перлени мазилки за коридор! Посетете нашия магазин за да изберете най-подходящата перлена мазилка за коридор за Вас!

Венецианска мазилка за коридор
Венецианската мазилка за коридор е позната от векове и се е доказала като една от най-добрите и издръжливи мазилки. Използвана още в Античността, венецианската мазилка за коридор се е произвеждала от мраморен прах, който след поставяне създава дълбочина и каменен ефект на стените. Този тип мазилка за коридор е изключително походяща за постигане на по-лъскав и огледален ефект. Заради множеството си качества, издръжливост и отлична визия венецианската мазилка за коридор често се възприема като символ на стил и изтънченост. Но освен зашеметяващи резултати, тя предлага и много други преимущества.

Качествената венецианска мазилка за коридор се произвежда от изцяло естесвени и натурални съставки, което гарантира нейната издръжливост и

Мазилка за коридор 5 на супер ниски цени
Мазилка за коридор-декорация

краен резултат. Освен това, липсата на химикали в самата мазилка за коридор предоставя по-благоприятен ефект за околната среда, както и за въздуха в самото помещение. Венецианската мазилка за коридори е изключително дишаща и предпазва помещенията от задържане на влага, както и от развиване на различни микроорганизми. Освен това този тип мазилки за коридори позволяват изключително лесна поддръжка и почистване.

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите различни видовеи цветове венециански мазилки за коридори. Посетете ни за да изберете най-подходящата за Вас!

Алтернатива на мазилките за коридор

Понякога декоративните мазилки за коридор могат да бъдат малко по-скъпи от бюджета, с който разполагате за ремонт. Но не се отказвайте! Ние Ви предлагаме ефективна алтернатива на мазилките за коридор в лицето на различни декоративни бои и латекси. Те могат да Ви помогнат в освежаването на дома Ви, както и ефективно да постигнете различни ефекти и усещания на достъпни цени. При нас от CAP ARREGHINI можете да намерите различни видове бои и латекси, които се предлагат в цветовете, които Вие желаете. Декоративните бои и латекси са идеални за частично или цялостно освежаване на Вашия дом!

Мазилка за коридор 6 от най-добро качество
Мазилка за коридор – качество и стил

С помощта на различни допълващи продукти можете да постигнете различни усещания и ефекти, които успешно да приличат на мазилки за коридор. С тях можете ефективно да постигнете матов или гланцов завършек, както и различни перлени отблясъци.

Качество и стил в Novacolor

При нас можете да намерите висококачествени, както мазилки за коридор, така и декоративни бои. Посетете нашия магазин, за да можете да получите допълнителна информация, както и да разгледате нашите предложения. Доверете се на нас при избора на най-добрите бои и мазилки за коридори, които ще Ви гарантират перфектни резултати година след година!

Преимущества на боядистването на стените

Защо да изберем мазилки за коридор?

Избор на мазилки за коридор

Видове мазилки за коридор

Алтернатива на мазилките за коридор

Качество и стил в Novacolor

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !