Декоративни бои и мазилки

Омръзнаха ли Ви скучните тапети или белите стени? Искате модерна и стила визия за дневната, спалнята или банята? Искате да промените нещо в дома си бързо и лесно? Декоративните бои и мазилки Ви позволяват точно това! Никога преди не е било толкова лесно и бързо да направите драстични промени в дома си. Въпреки че често стените остават скрити зад различни неща, като шкафчета, картини, снимки или техника, те са изключително важна част от интериора на стаята, както и от настроението, което носи. Именно затова ние от Novacolor Ви представяме декоративните бои и мазилки.

Приложение на декоративните бои и мазилки

Декоративните бои и мазилки са мултифункционални, като могат да бъдат полагани и използвани както в интериора, така и в екстериора. В зависимост от Вашите изисквания, те Ви позволяват много възможности за постигане на различни ефекти. С годините начините на производство и употреба са се променили, но и до днес те продължават да предлагат трайни и красиви резултати.

Предимства на декоративните бои и мазилки

Все по-често декоративните бои и мазилки се превръщат във водещ избор при обзавеждането. Те са лесни за използване, предлагат бързи и качествени

Декоративни бои и мазилки 1 на супер цени
Декоративни бои и мазилки в хола

резултати, като едновременно с това осигуряват ефективност на вложените средства. Декоративните бои и мазилки предлагат перфектни резултати година след година и има много повече преимущества пред обикновената боя или тапетите. Декоративните бои и мазилки са подходящи за всеки стил, като освен това предпазват помещението от мухъл, плесен и задържане на влага. Те са издръжливи на механично напрежение, както и на екстремни високи или ниски температури. Благодарение на структурата си, декоративните бои и мазилки придават на стаята допълнителна дълбочина и ефективно прикриват различни несъвършенства.

Защо да изберем декоративни бои и мазилки?

Декоративните бои и мазилки дават огромни възможности да постигнете всичко, което пожелаете. Те могат да бъдат тонирани в желаните от Вас цветове, с които да постигнете различни ефекти. В Интернет все по-често се появяват видеа, които показват различни “трикове” с декоративни бои и мазилки, с които да постигнете нестандартни резултати или успешно да прикриете несъвършенства по стените или в самото помещение. Все по-често този тип бои се налагат над тапетите Въпреки че за полагането на декоративните бои и мазилки Ви трябва гладка и равна повърхност, те предлагат

Декоративни бои и мазилки 2 със супер качество
Декоративни бои и мазилки в трапезарията

много по-голяма издръжливост от тапетите, като едновременно с това предоставят по-лесни възможности за почистване. Декоративните бои и мазилки издържат много повече от тапетите, трудно нарушават целостта си и не избледняват толкова лесно. Именно затова Ви препоръчваме при освежаването на дома си да се доверите на декоративните бои и мазилки.

Видове декоративни бои и мазилки

В зависимост от ефекта, който искате да постигнете в помещението, на пазара се предлагат различни видове декоративни бои и мазилки. В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите висококачествени, италиански бои и мазилки, които да Ви помогнат в постигането на желаните от Вас резултати.

Декоративни бои и мазилки – перлени мазилки

Ако все още не сте опитвали перлените мазилки, то сте пропуснали много! Този тип декоративни бои и мазилки предоставят фин и много нежен перлен завършек на стените, благодарение на различните метални и пясъчни частици. Освен това, нанасянето може да бъде постигнато по много различни начини. Перлените декоративни бои и мазилки позволяват на всеки, независимо дали е професионалисти или не, да постигне естетически красиви ефекти. За постигане на най-добрите резултати, ние от Novacolor Ви предлагаме техническо обучение за правилната употреба на продуктите.

Декоративни бои и мазилки – венециански мазилки

Венецианската мазилка спада към декоративните бои и мазилки, познати в архитектурата от много години. Тя може да се използва както за стените, така

Декоративни бои и мазилки 3 на супер ниски цени
Декоративни бои и мазилки в модерен вид

и за таваните. При поставянето и, венецианската мазилка се нанася на множество слоеве, които след това се полират. Техниката на нанасяне слой върху слой на декоративните бои и мазилки позволява да се придобие дълбочина и текстура. След полирането, венецианската мазилка придобива лек, бляскав ефект, който ще украсява интериора година след година. С този вид декоративни бои и мазилки можете да постигнете много различни ефекти. Венецианската мазилка позволява създаването на ефект на мрамор, бетон, глина, ръжда, сребро, злато и много други.

Декоративни бои и мазилки – травертино мазилки

За постигане на каменен, луксозен ефект ние Ви предлагаме травентино мазилките от нашата гама декоративни бои и мазилки. Този тип мазилка се използва както за интериор, така и за екстериор. В основата се съдържа камъка травертин, които притежава изключителни качества и красота. Декоративните бои и мазилки травертино позволяват постигане на луксозен и стилен дизайн, които елегантно напомня за Древен Рим. Тя може да се оцвети директно върху избраната повърхност или пък да се обработи с патина или вакса. Това позволява на всеки да избере най-добрия и подходящ стил за дома!

Декоративни бои и мазилки – ECOCAP

Декоративните бои и мазилки от серия ECOCAP са изключително подходящи за бърза и лесна промяна на помещението. Те са произведени на водна

Декоративни бои и мазилки 4 на супер ниски цени
Декоративни бои и мазилки в хола

основа, което от своя страна позволява лесното почистване на стените. Всички декоративни бои, които можете да намерите в продуктовата гама на Novacolor са произведени по специална бързосъхнеща технология, което позволява използването им в обитаеми помещения.

Декоративните бои и мазилки от серията ECOCAP са подходящи както за професионална употреба, така и от всички желаещи да освежат интериора на някоя стая. Тази серия е изключително подходяща за декориране на помещенията, като освен прекрасни и стилни цветове, предлага и защита. Декоративните бои и мазилки ECOCAP са дишащи, което предлага лесно абсорбиране на вода и влага, без да се образува мухъл и плесен.

Декоративни бои и мазилки – GHIBLICAP

Декоративните бои и мазилки от серия GHIBLICAP, както ECOCAP са разработени на водна основа, предлагат лесно почистване, както и перфектни резултати. Този тип бои позволява лесно нанасяне, без разпръскване на боята, което от своя страна позволява прилагането на различни техники и методи на нанасянето. При нанасяне с четка, този тип декоративни бои и мазилки се наслагват изключително лесно.

Този тип бои се характеризират със слабо въздействие върху околната среда. Освен това, те са със занижено замърсяване, ниско емисионен, така че ефективно да предпазва здравето на всички обитатели на жилището и помещението.

Всички декоративни бои и мазилки, които можете да намерите в продуктовата гама на Novacolor, се характеризират с изключително високо качество, на

Декоративни бои и мазилки 5 с високо качество
Декоративни бои и мазилки в банята

достъпни цени. Именно това позволява постигане на най-добрите естетически резултати. След нанасянето, декоративните бои и мазилки GHIBLICAP образуват тънък слой, който ефективно ги предпазва от наслагване на прах и мръсотия. Освен това, този слой на декоративните бои за стени позволява лесно почистване на различни петна и замърсявания по стените с помощта на влажна кърпа или гъба.

Декоративни бои и мазилки – GRADIENTE ACTIVE

Декоративните бои и мазилки GRADIENTE ACTIVE са най-добрият избор бои за мокри помещения. Те предлагат отлично абсорбиране на водата и лесното изпаряване след това. Към този тип декоративни бои и мазилки са добавени специални вещества, които осигуряват ефективна устойчивост срещу образуване на плесен и мухъл.

Декоративни бои и мазилки 6 на супер ниски цени
Декоративни бои и мазилки в хола

Боите GRADIENTE ACTIVE са разработени за да бъдат лесно нанасяни от всеки. Освен това, както останалите декоративни бои и мазилки, те са произведени по специална технология, позволяваща бързото и ефективно съхнене. Този тип декоративни бои и мазилки са подходящи за професионална употреба заради множеството си качества, запълващи свойства, както и отлична покривност, независимо от основата, върху която се полага.

Доверете се на нас при избирането на декоративни бои и мазилки за Вашия дом! Разгледайте каталога ни за да направите най-добрия избор на декоративни бои и мазилки!

Приложение на декоративните бои и мазилки

Предимства на декоративните бои и мазилки

Защо да изберем декоративни бои и мазилки?

Видове декоративни бои и мазилки

Декоративни бои и мазилки – перлени мазилки

Декоративни бои и мазилки – венециански мазилки

Декоративни бои и мазилки – травертино мазилки

Декоративни бои и мазилки – ECOCAP

Декоративни бои и мазилки – GHIBLICAP

Декоративни бои и мазилки – GRADIENTE ACTIVE

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !