Декоративни бои за стени

Най-лесният, евтин и бърз начин да промените дома си е с пребоядисването на стените. Уж дребната смяна на цветовете може коренно да трансформира стаята и дори цялата къща. Интериорният дизайн с декоративни бои за стени може да бъде всичко, от което имате нужда – опростен дизайн или сложни и детайлни ефекти. Промяната на вътрешното пространство с декоративни бои за стени е един от не толкова скъпите методи за освежаване на дома. Спестяването на средства, както и качеството, което предлагат, Ви предлагат перфектни резултати година след година и има много повече преимущества пред обикновената боя или тапетите.

Как да освежим дома си с декоративни бои за стени?

С подбирането на декоративни бои за стени с правилните цветове можете коренно да промените усещането и настроението на помещението и да го превърнете в най-доброто и подходящо място за живеене. Ако изберете декоративни бои за стени с тъмни и живи цветове можете да добавите орнаменти в иначе скучната стая. Но имайте предвид, че работата с тъмни цветове е малко по-трудна. За да освежите стаята може да използвате декоративни бои за стени, които да положите само на една от стените. Това е бърз, лесен и доста евтин начин да промените усещането в стаята със съвсем леки корекции.

Декоративни бои за стени 1 на най-добри цени
Декоративни бои за стени в спалнята

Нашите декоративни бои за стени

При нас можете да намерите различни видове декоративни бои за стени, както и мазилки, с които ефективно да преобразите дома си.

Декоративни бои за стени – ECOCAP

Този тип интериорна декоративна боя за стени е на водна основа и позволява лесното ѝ почистване. Боите ECOCAP са идеална за обитаеми помещения, защото след нанасянето, те съхнат изключително бързо и лесно. Тези декоративни бои за стени са разработени да са удобни както за професионална употреба, така и за всички онези, които искат лесно и бързо да направят козметични промени в дома си.

Този тип декоративни бои за стени са идеални за декориране и защита, дори при интезивни нюанси, с отлични естетически резултати. Те предлагат отлично съотношение на качество и цена. Декоративните бои  за стени ECOCAP  са подходящи както за нови сгради, така и за помещения в процес на ремонт. Те позволяват лесно нанасяне върху различни основи като мазилки с различен състав (цимент, вар, варови разтвори), бетон и фибер цимент, мазилки и дори стара боя.

Декоративните бои за стени ECOCAP гарантират отлична покривност при нанасяне, което ги прави идеални както за ръчно, така и за машинно полагане.

Декоративни бои за стени 2 на най-ниски цени
Декоративни бои за стени в кухнята

Освен това този тип декоративни бои за стени са непрозрачни, което позволява получаване на равномерно покритие, дори при боядисване на големи повърхности. Поради своята финост, декоративните бои за стени ECOCAP са подходящи за основи с хомогенна структурна повърхност.

Декоративни бои за стени – GHIBLICAP

Този тип декоративни бои за стени са изключително подходящи за обитаеми помещения, като спални, дневни, трапезарии. Те са разработени по специална, бързосъхнеща технология, която гарантира перфектни резултати. Декоративните бои за стени GHIBLICAP са създадени на водна основа, като предлагат изключително лесно нанасяне, както и дишащ ефект. Този тип декоративни бои за стени се нанасят лесно върху различни повърхности.

Всички декоративни бои за стени, които можете да намерите в нашата продуктовата гама, се характеризират с изключително високо качество и предлагат най-добрите резултати на достъпни цени за всеки. Именно качеството позволява постигане на най-добрите естетически и технически решения за Вашето пространство. След нанасянето, декоративните бои за стени GHIBLICAP образуват тънък филм, който ги предпазва от задържане на прах.

Този тип декоративни бои за стени са изключително дишащи, което не позволява обрзуване на влага или конденз в помещението. Именно това им качество ги прави широко приложими за стаи, с по-висока влажност и наличие на вода, като кухни, бани, перални помещения и други. Всички

Декоративни бои за стени 3 с най-високо качество
Декоративни бои за стени с изтънчен вид

декоративни бои за стени, които можете да намерите при нас, се предлагат в основен цвят – бял, като в зависимост от Вашите нужди и изисквания, може да бъде тонирана в цветовата гама, от която имате нужда. Този тип декоративни бои за стени позволяват лесно постигане на нюанси, лесни са за ретуш, което позволява постигане на равномерен цвят, дори при боядисване на големи пространства.

Декоративни бои за стени – GRADIENTE ACTIVE

Декоративните бои за стени GRADIENTE ACTIVE са най-добрият избор за Вашите мокри помещения.. Към този тип декоративни бои за стени са добавени специални вещества, които осигуряват устойчивост срещу плесени, както и предотвратяват всякакви възможности за образуване на мухъл.

Боите GRADIENTE ACTIVE са изключително лесни за нанасяне и както останалите декоративни бои за стени, са разработени по специална технология, която гарантира по-бързото съхнене. Този тип декоративни бои за стени са подходящи за професионална употреба заради множеството си качества, запълващи свойства, както и отлична покривност, независимо от основата, върху която се полага.

Лесното разнасяне на декоративните бои позволява както ръчно, така и механично нанасяне, което да създаде равномерна плътност и перфектен завършек.

Декоративни бои за стени 4 със супер качество
Декоративни бои за стени в банята

Всички декоративни бои за стени, които можете да намерите при нас са изработени по най-добрите технологии, които предоставят на всички наши клиент перфектни резултати. Дългогодишният ни опит и традиции ни позволявада предлагаме най-добрите декоративни бои за стени на пазара, на изгодни цени. Посетете магазина ни за да изберете най-качествените декоративни бои за стени на пазара! Доверете се на нас за да постигнете най-добрите, качествени и трайни резултати във Вашия дом!

Как да освежим дома си с декоративни бои за стени?

Нашите декоративни бои за стени

Декоративни бои за стени – ECOCAP

Декоративни бои за стени – GHIBLICAP

Декоративни бои за стени – GRADIENTE ACTIVE

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !