Декоративни бои

Най-важното пространство в живота на всеки човек е домът му. Именно затова трябва да залагаме на най-качествените продукти, когато решаваме да обзавеждаме или освежаваме пространството. Декоративните бои продължават да се налагат като предпочитан избор при обзавеждането на дома именно заради големия избор и широката гама ефекти, които могат да се постигнат с тях.

С помощта на цветовете декоративните мазилки могат да създадат дълбочина, като в основата си, те могат да бъдат релефни или гладки и да притежават още много други уникални характеристики. Днес на пазара се предлагат различни видове декоративни бои. Въпреки че тези специализирани продукти често са по-скъпи от повечето стандартни бои, те могат лесно и ефективно да улеснят Вашите усилия да декорирате дома си. Именно заради трайните резултати, които предлагат, декоративните бои продължават да се налагат като търсен продукт на пазара.

Различни стилове с помощта на декоративни бои

Добавянето на стил в дома Ви може да бъде изключително лесно начинание, ако се доверите на декоративните бои. Няма друг метод за премоделиране на вътрешния дизайн, който да е по-по-ефективен и бърз, от колкото малко боя и въображение. Декоративните бои са подходящи както за създаване на

Декоративни бои 1 с най-високо качество
Декоративни бои-модерен вид

различни стилове, които могат да отговарят на Вашите изисквания и желания. С декоративните бои може да се постигне модерен и елегантен интериор, така и за постигане на старинно и антично усещане. Всичко зависи единствено и само от Вашите изисквания!

Дефект в ефект с помощта на декоративни бои

Всеки дом има някакви дефекти, които често се опитват, и понякога успяват, да развалят красотата и усещането. Ефектите и техниките на нанасяне на декоративните бои често ни дават възможност да превърнем тези досадни дефекти в ефекти. С помощта на декоративни бои можем да променим начина на възприятие към неравна стена, като създадем оптическа илюзия, че е равна. Също, ако стената е изработена от гипсокартон или основата е започнала да се разпада, декоративните бои могат лесно да помогнат в преодоляването на тези пречки и да създадат мек и елегантен завършек на Вашия дизайн.

Трикове с декоративни бои

Именно заради плътността и различните техники на полагане, декоративните бои могат да бъдат идеалният избор за някои оптически трикове. Те ще придадат особен чар на помещението, като ще Ви позволят да се възползвате от иначе неблагоприятните условия. Например, геометричните дизайни, като линии, райета и други, могат да помогнат в промяната на възприятието на стаята, като визуално я издължават или смаляват.

Оптическа илюзия с помощта на декоративни бои

Декоративни бои 2 на ниски цени
Декоративни бои в хола

Освен това, с помощта на декоративни бои с по-бледи, студени и “отмити цветове” върху бяла, топла основа, може да създаде усещането за по-голямо помещение. Определени техники на нанасяне и завършек могат ефективно да запълнят различни видове пукнатини и дупки в гипсокартон и да ги превърне в акценти, които предварително са планирани и разположени точно там. Декоративните бои с матов завършек също са предпочитани и предлагат идеални резултати при прикриване на различни недостатъци и дефекти на стените.

Как се постигат ефектите на декоративните бои?

Самият ефект на декоративните бои не се постига от първото нанасяне, а с всеки следващ слой. Въпреки че декоративните бои могат да се нанасят от всеки, препоръчително е за простигане на желаните резултати, да се доверите на професионалистите в областта. Те разполагат с всички нужни инструменти, знания и умения, за да постигнат точно това, което си представяте. В зависимост от техниката, която се използва при полагането на декоративните бои, може да получите лежерни, забавни или класически завършек. С декоративните бои може да имитирате вида и усещането на различни повърхности, като антични колони, перли, дори кожа.

Декоративните бои и мазилки са изключително много като разновидности, като всички те позволяват на всеки човек да намери най-подходящата за неговата визия и дизайн.

Декоративни бои 3 от най-високо качество
Декоративни бои в хотел

Декоративни бои с метализиран ефект

При този тип декоративни бои, често за получаването на този ефект се използват истински метални частици. Ако се вгледате внимателно, понякога можете да забележите съвсем малки метални стружки в самата боя, както и след като вече е нанесена на стената. Този тип декоративни бои остават ненадминати за постигане на дълбочина и драматичен ефект. Обикновено, те са много лъскави и, ако са положени правилно, издържат дълги години без да променят основните си характеристики. Тъй като този тип декоративни бои отразяват голяма част от слънчевата светлина, която попадне върху тях, те често са предпочитни за прикриване на дефектни сектори, както и различни несъвършенства по стените. При полагането на декоративните бои, основата трябва да е приготвена и почистена внимателно. Препоръчваме при нанасянето на този тип декоративни бои да използвате мек валяк или спрей, за да получите равномерен слой, без следи от четка.

Направи си сам декоративни бои

Разбира се, освен декоративните бои, които можете да намерите по магазините, можете да си направите и вкъщи. Ефектът няма да е същия като на

Декоративни бои 4 със супер качество
Декоративни бои във всекидневната

професионалната боя, но може да се използва при боядисването на тавани и по-малки помещения, като килери, мазета и други. За постигането на релеф във Вашата декоративна боя, просто добавяте чист пясък директно към боята, която сте избрали. Важно е да се добавя по малко и постоянно да се разбърква. Това е един от изпитаните домашни методи за създаване на текстура на таваните. При този метод, обаче, ако не се разбърква декоративната боя, пясъкът лесно може да се слепне и да не успеете да получите равномерен ефект като с професионална боя.

Затова Ви съветваме да се доверите на нас от Novacolor в избора на най-добрите декоративни бои на пазара! Посетете ни за повече информация, както и да разгледате нашите продукти на живо!

Различни стилове с помощта на декоративни бои

Дефект в ефект с помощта на декоративни бои

Трикове с декоративни бои

Оптическа илюзия с помощта на декоративни бои

Как се постигат ефектите на декоративните бои?

Декоративни бои с метализиран ефект

Направи си сам декоративни бои

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !