Novacolor

ЕДНА ИТАЛИАНСКА ИСТОРИЯ

Novacolor възниква през 1982 г. в един от най-продуктивните райони на Италия. Дълги години благодарение на интуицията, креативността на управленския екип на фирмата и на прецизните грижи при избора на основни висококачествени суровини, продуктовата гама на Novacolor значително нараства, предлагайки на архитектите и дизайнерите от цял свят неизчерпаем избор от декоративни бои и мазилки за външно и вътрешно оформление. 

От 2009 г. Novacolor е част от групата Сан Марко, която е лидер в Италия в производството на продукти за строителството. Благодарение на това двете компании извличат най-доброто, за да представят своето ноу-хау в сектора на международно и национално ниво. 

МИСИЯ

“Работим компетентно и със страст за да развиваме заедно печелившите проекти на нашите клиенти  от сектор дизайн и архитектура на глобално ниво. Ангажирани сме ден след ден, за да създаваме най-доброто: нови декоративни ефекти, по-иновативни и по-представителни продукти с грижа към природата и човека, създаваме конкретни решения и подкрепяме клиента по цял свят„.

Да видим нашите клиенти удовлетворени, това ни мотивира да даваме винаги най-доброто!

ПАРТНЬОРИ, АРХИТЕКТИ И ДИЗАЙНЕРИ

Комбинация от идеи, интуиция и задълбочено изучаване, което допринася за  осъществяването и развитието на нови продукти. Това превръщат Novacolor във фирма разпознаваема и оценена по цял свят. Ние сме отправна точка за най-добрите изследвания по архитектура и дизайн на международно ниво.  Днес Novacolor се предлага в повече от  50 държави по света и се гордее със сътрудничеството на престижни международни обекти. 

ИЗСЛЕДВАНИЯ & РАЗВИТИЕ

Made in Italy

Целенасочени инвестиции за развитие, изследвания и технологии, детайлни анализи, смели решения и единност във фирмата. Тези обстоятелства подтикват фирмата да придаде високата стойност на пазара на декоративни бои. 

Novacolor предлага решения с висока добавена стойност, благодарение на:

> Използването на основните суровини с високо качество и органичен произход;

> Продуктите са с минимално влияние върху на околната среда;

> Креативност при развитието на нови продукти;

> Гама от цветове, винаги в наличност, съобразени с най-актуалните тенденции на пазара  

Отдел Изследвания и Развитие, е основното движещо колело за развитието на компанията и на иновациите при продуктовата линия Novacolor. Фирмата разполага с технически високо специализиран отдел, подбран за развитието на нови декоративни проекти, в търсене и разработване на нови материали и основни суровини и  нови приложения .

Последващите контроли на всяка фаза от производствения процес, внимателното изпълнение и фирмената организация са подчинени на прецизни протоколни действия, гарантирани от Сертифицираното качество на UNI EN ISO 9001:2008.

ЗЕЛЕН ПОДХОД, ДИЗАЙН И БЛАГОПОЛУЧИЕ 

Novacolor е марка с изключително внимателна и чувствителна към тематиката за околната среда. Заради това през последните години фирмата направи важно и съзнателно усилие за да елиминира или драстично да намали използването на вредни вещества и токсични разтворители, още от фазата на изследвания и проектиране на новите материали. 

Novacolor произвежда и дистрибутира иновативни продукти по целия свят с ниско ниво на летливи органични съединения, и същевременно Групата е непрестанно обвързана с анализирането на LCA (Life Cycle Assessment) Оценката на жизнения цикъл на продукта и засягането на околната среда.

Декоративните текстури на Novacolor не само придават елегантност и уникалност на обстановката, но подобряват настроението и състоянието на хората, които се намират в нея. 

Идеите придобиват абсолютна стойност в отношенията ни с клиентите, за това услугата „обслужване на клиент“, е от първостепенна важност във фирмената ни политика .  Динамична и надеждна организация, която обвързва човешкия ресурс готов да предложи страст и компетентна техническа подкрепа за обгрижване на клиента.  Компетентното обучение и ноу-хау, допринасят за подобряване на работата на персонала във фирмата.  

Заедно с производство и дистрибуцията по цял свят на декоративните продукти, фирма Novacolor, гарантира подкрепа за техническо обучение за коректно използване на продуктите и търговски подход при тяхната продажба. 

АРТ Линеа  ООД  е партньор и представител на продуктите на Новаколор за България от 2004 година. Благодарение на съвместните ни усилия  през годините, декоративните бои и мазилки на фабриката, стават все по-популярни и търсени, за което сочи и партньорството ни с много фирми от различни градове в страната.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !