Интериор, вдъхновен от Персийската култура

Искаме да ви представим поредното вдъхновение за успешно съчетание на изкуство и интериорен дизайн. „Къщата на Слънцето“ се намира в Киев, Украйна и не е обикновен дом. Както се подразбира и от името и, домът е посветен на слънчевата светлина и енергия. Това вдъхновение, обаче не идва от гледката и просторните помещения, а от нещо по-необикновено и неочаквано. Всъщност, клиентът на интериорното студио „Персиан Примавера“ е изключително привлечен и вдъхновен от Персийската култура и цивилизация и точно тя е екзотичната и тайнствена нотка, която определя цялостната визия на интериора.

Декоративни мазилки за различна визия

Декоративни мазилки, земни цветове и ефирни материи събуждат магията на Персийската цивилизация, посредством разнообразни форми, аксесоари и детайли в дома.

 

Лампа и декоративните мазилки

 

Сиви декоративни мазилки

 

Дизайнерите са заложили на семпли и в същото време непретенциозни материали, като бетон, дърво и арматура. Металните елементи също са забележителен акцент, комбиниран умело със сивите цветове на декоративните мазилки.

 

Интересни декоративни мазилки

 

Разбира се, не са пропуснати и тухлените стени, които напомнят за градското излъчване по един много ненатрапчив начин. И все пак, интериорът си остава посветен на Слънцето, макар и с причудливи геометрични форми и метални конструкции.

Самите бетонни стълби, намиращи се във всекидневната са  метафора, която изобразява стремежа на човек да бъде по-близо до Слънцето.

Стилни декоративни мазилки

 

Благодарение на клиентския интерес към Персия и артистичната работа на дизайнерите, пространствата изглеждат отворени, мебелите са минималистични, а самият дом придава усещане за релакс и уют.

 

Пъстри декоративни мазилки в дома

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !