Как да декорирате апартамент тип студио? /част 2/

В този материал продължаваме с представянето на хитри съвети, с които да максимизирате пространството в малкия апартамент.

  • Малките мебели също създават комфорт

Белите декоративни мазилки

 

Когато живеете в малък апартамент не е необходимо мебелите ви да бъдат масивни, а точно обратното – добре е да бъдат възможно най-изчистени и семпли. Също така да са малки по размер.

 

  • Пробвайте и с ярки цветове

Червените декоративни мазилки в дома

 

Ако все пак сте почитатели на ярките нюанси и обичате около вас да се усеща позитивна слънчева енергия, експериментирайте с красиви цветове, като червено, жълто или оранжево. Декоративните мазилки също са добра идея. Просто изберете любимия си цвят и създайте стилен градски интериор.

 

  • Класически шик 

Бели декоративни мазилки в малък апартамент

 

Напълно постижима визия, дори за вашия апартамент тип студио. Ако винаги сте искали да имате интериор, напомнящ френския шик, то никога не е късно да осъществите мечтата си. Заложете на качествени бели декоративни мазилки, вместо на пъстри мотиви. След това добавете малко скандинавски мебели във вечно модерния черен цвят. Резултатът определено ще ви допадне.

 

  • Мултифункционални мебели навсякъде

Декоративните мазилки и дизайнът

 

Опитайте се да заложите на универсалните аксесоари и мебели. Подобни лавици за книги и всякакви други вещи могат спокойно да разделят пространството визуално на две отделни стаи.

 

Не забравяйте да изразите вашата креативна личност по всички възможни начини, използвайте цветове, картини и голямо разнообразие от декорации, за да трансформирате апартамента в мечтания дом. Прочетете повече за декорация за стена, вътрешни мазилки и мазилки за коридор.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !