Как изглежда един Steampunk бар от друга епоха

Декоративните мазилки на бара

 

Някъде в планинските масиви на Румъния, в градчето Cluj Napoca, едно тайно и забравено място е реновирано за нов живот, благодарение на дизайнерските умения на няколко ентусиасти. Става въпрос за Enigma Cafe and Bar – кафене, което ще впечатли всеки с уникалния си интериор и аксесоари.

 

Декоративните мазилки

 

Необикновеният дизайн на кафето, включва декоративни мазилки, които създават неподправен старинен ефект на бара. Дизайнерите, отговорни за мистерията и интригата, вплетени в интериорния дизайн са творците от  6th Sense Interiors. Въпросното студио е известно с оригиналните си проекти и необятните приказни светове, вдъхновяващи работата им.

 

Декоративни мазилки и тъмнина

 

Enigma Cafe and Bar е абсолютно произведение на изкуството, което се отличава с оригинални аксесоари, метални елементи и съвършени детайли.

Още с влизането си в бара, гостите могат да видят робот, каращ колело и притежаващ прозрачен череп, в който може да се забележи енергийна буря. Акцентът, обаче може би е огромният часовник на стената с виждащи се механизми. Десетки метални колела в различни размери се движат в едно и в също време по стените, подчинени на главната идея за пътуване във времето.

 

Часовник и декоративни мазилки

 

Естетиката в дизайна е комбинирана с практичен лукс и функционални мебели, а декоративните мазилки са идеалното допълнение към интериора.

 

Лампа и декоративни мазилки

 

Според дизайнерите, визията на кафето е вдъхновена не само от Steampunk света, но и от пътуването във времето. Според нас, целта е била изпълнена, а механичните елементи, кинетичната енергия и сложните машини са акцент, който ще се запомни от всеки посетител.

 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !