Как се полага Cera Wax – вакса за венецианска мазилка?

 

 

Cera Wax е вакса за венецианска мазилка, която е запазила естетиката на непреходната италианска култура.

Изкусните италиански майстори отдавна са усвоили умението да трансформират суровите и наглед излишни строителни материали, в произведения на изкуството, достойни да останат вечно в историята.

Cera Wax предлага разнообразие от декоративни покрития на водна основа, които разкрасяват различни интериорни повърхности – от минерални до синтетични.

Във видеото е показано полагане на мазилката, с помощта на стоманена маламашка и триъгълна мистрия, като за създаване на оригиналните ефекти се използва и специална четка. 

Декоративната мазилка TEODORICO е един от продуктите, които ще са ви нужни – еменно тази мазилка се нанася като първоначален слой, с маламашката.

Задължително се изчаква мазилката да изсъхне окончателно, след което се полага и втори слой TEODORICO. Когато и този слой започне да съхне, се преминава към специалната четка, с която се правят потупващи и други движения по стената. Целта е да се постигне грапава текстура, имитираща напукване.

Следващата стъпка е заглаждане на "напуканите" участъци с маламашката.

Последният етап се състои в полагане на ваксата Cera Wax – това се случва, след напълно изсъхване на мазилката. Нанася се с пореста гъба и се чака 24 часа до финалното изсъхване на повърхността.

За да не издаваме всички тънкости на процеса, вижте видеото и се убедете в очарователния стил, който Novacolor създава.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !