Креативният интериор на едно кафене

Тъмната венецианска мазилка

 

Едно изключително нестандартно кафене в Кейп Таун, ЮАР ще ви вдъхнови да бъдете креативни в интериорния дизайн.

Стиймпънк тенденциите отдавна са заели своето място в сърцата на най-креативните творци, които искат да изразят чрез декорациите и интериорните елементи един по-различен свят. Всичко това, разбира се, за да се почувства клиентът в едно необикновено и авантюристично място.

 

Стълби и венецианска мазилка

 

Венецианската мазилка също е намерила своето приложение тук, имайки предвид естетиката и автентичната визия, които излъчва италианската декоративна мазилка.

 

Дизайн и венецианска мазилка

 

Оригиналното кафене се нарича „TRUTH” и предлага занаятчийско печене на кафе, а според клиентите ароматната напитка там е една от най-добрите, които са опитвали някога.

 

Стиймпънк и венецианска мазилка

 

Интериорното студио, което е проектирало този незабравим обект от 600 кв. м. е „Халдейн Мартин“, а кафенето наистина е една уникално място, залагащо на висококачествени продукти, перфектно обслужване и впечатляваща атмосфера.

 

Металически блясък и венецианска мазилка

 

Визията на кафенето включва множество метални декорации, присъщи на стила стиймпънк, както и дървен под и железни стълбове.

 

Венецианската мазилка в заведението

 

Всъщност дизайнерите са запазили по-голямата част на сградата в естествения ѝ вид, като са добавили повече креативни декорации, сурова стомана, дървесина, естествена кожа и бронз, както и интересна декорация за стена, за да подсилят ретро изгледа.

 

Дърво и венецианска мазилка

 

Самите мебели са от дърво, кожа или метал, напомнящи индустриалната епоха. 

 

Креативен дизайн и венецианска мазилка

 

Осветителните тела също са един от винтидж елементите, които са на фокус в интериора. Няма как да не споменем и висящите контакти на дългата дървена маса, където посетителите могат да зареждат телефоните и лаптопите си.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !