Loft интериорът

Loft интериорът е прекрасна възможност да съчетаете креативността си с декоративните мазилки на Novacolor.

Типичните елементи за този тип интериор са тръби, открити мебели, тухлени стени, метални акценти. Всички те обаче, са съчетани така, че да създават комфорт и лукс.

 

Градски стил, индустриални нотки и ексцентричност ще откриете във всеки апартамент с такъв дизайн.

 

Лофт стил декоративна мазилка

 

 

Една от основните характеристики на Loft стила са отворените пространства. Именно затова е предпочитан при обзавеждане на мезонети и тавански помещения, комбиниращи в себе си  индустриален и модерен стил. Венецианската мазилка е често срещана, дори и в комбинация с урбанистичните елементи.

 

Лофт стил венецианска мазилка

 

В този тип помещения, може да се  използват различни, като цвят и вид, подови настилки, например паркет с винтидж елементи. Отделните кътове може да се оформят с помощта на мебели като секции, метални шкафове, цветарници и други. 

 

Декоративна мазилка лофт

 

Големият плюс от липсата на стени е възможността за безпроблемно разместване на мебелите, така че да се използва максимално тяхната функционалност.

Когато пространството е широко, с високи тавани, звукът се отразява изключително силно и се получава неприятно ехо. За да предотвратите подобен проблем, е добре да използвате различни меки мебели и текстилни елементи, които поглъщат звука.

При големите Loft апартаменти се забелязва тенденция на масивни и големи мебели, които се съчетават перфектно с просторните пространства.

 

Лофт интериор декоративни мазилки

 

Поставянето на декоративни преградни стени или паравани е добър начин да се създаде уединение и уют, в иначе голямото отворено помещение.

Заложете на материали като тухли и метал и не поставяйте тежки завеси на прозорците.

 

Оригинално място декоративни мазилки

 

 

Не забравяйте да използвате въображението си и да се доверите на декоративните мазилки на Novacolor – венециански, травертино или перлени, когато искате да създадете перфектния интериорен дизайн. 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !