Новите тенденции в интериора през 2016г.

Стилни и различни са интериорните решения през тази година, като разбира се включват разнообразие от италиански декоративни мазилки, като Травертино, Венецианска мазилка и перлена мазилка:

  • Черна неръждаема стомана – полираните повърхности в дизайна вече се оттеглят и правят път на матовите оттенъци, включително и при домакинските уреди. А коприненото черно се предвижда да бъде изключително актуално през 2016г.

Черна стомана и декоративни мазилки

 

  • Традиционната трапезария – вместо да превръщате това пространство от дома си в офис или стая за компютърни игри, запазете този кът за семейните събирания и го декорирайте по ваш избор. Бъдете креативни и изберете декоративна мазилка.

Модерна кухня с декоративна мазилка

 

  • Несъответстващи шкафове – не се страхувайте да съчетаете различни стилове шкафове или просто да внесете малко цвят в кухнята.

Дървена кухня с декоративна мазилка

 

  • Всекидневна без технологии –  за да изглежда стилна и модерна стаята, съвсем не е нужно да е оборудвана с високо-технологични решения. Създайте вашия любим кът и съчетайте ретро полъх с Венецианска мазилка.

Декоративни мазилки в дневната

 

  • Огнището – дори неработещи, камините се завръщат като фокус в интериора. Не е задължително да поставяте огромен телевизор над огнището, а просто да акцентирате върху уюта и чара му.

Камина с декоративни мазилки

 

  • Уютна и комфортна баня – бъдете сигурни, че една мека мебел, ваза със свежи цветя или друг елемент на домашния уют ще допринесе за една напълно освежена визия на вашата баня. Не се страхувайте да съчетаете с качествените и издръжливи декоративни мазилки.

Красив нюанс с декоративна мазилка

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !