Преоткрийте скандинавската мечта

Скандинавска венецианска мазилка

 

Какво е това скандинавски дизайн и защо всички са очаровани от него?

Отговорът се крие в небрежните акценти, характеризиращи този студен северен стил, а те са семпли линии, минималистичност, функционалност и ненатрапваща се естетика.

 

Мансарда с венецианска мазилка

 

Независимо дали ще разкрасите стените с венецианска мазилка или ще наблегнете само на едноцветните бои в светли и пастелни тонове, то северният шик е напълно постижим за всеки апартамент или къща.

 

Кухня с венецианска мазилка

 

Всъщност този тип интериорен дизайн възниква през 1950 г. на териториите на скандинавските страни, Исландия и Дания. Успешната комбинация от естетика, красиви детайли и непринуден лукс се превръща в любима на милиони хора по света. В допълнение към това, скандинавският дизайн набляга и на евтините материали, бързи и лесни методи за изработка, което прави стилът още по-достъпен. Най-често за акценти се използват материали като дърво, алуминий, стомана, пластмаса.

 

Бели нюанси и венецианската мазилка

 

Въпреки студения полъх, който често е осезаем за скандинавския интериор, много дизайнери се влюбиха именно в хладните нюанси на синьото, бежовото, сивото, наред с белия и черния цвят, които са запазена марка на северния шик.

Мекият и пухкав текстил също е един от аксесоарите, допълващи ледената приказка на скандинавския дизайн и без значение, дали стените ви имат плътна текстура на венецианска мазилка или изглеждат фино бели, то има разнообразни начини да преобразите дома си в този любим стил.

 

Северен шик и венецианска мазилка

 

Използвайте минималистични мебели, естествени материали и светли цветове, за да създадете спокойствие и хармония. Малките и семпли аксесоари, като картини, вази, възглавнички, одеяла и лампи, които не са с претрупани орнаменти, също са идеална възможност да внесете скандинавска нотка в интериора си.

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !