Световните интериорни решения за 2016 г.

Ретро ресторанти, малки магазинчета и оригинални бутици са сред впечатляващите интериорни решения за 2016 г., редица от които са номинирани за престижни награди в областта на интериорния дизайн. Различни материали, креативни дизайни и декоративни мазилки са само част от елементите, на които са заложили най-известните световни дизайнери.

  • Метални рамки, урбанистична визия – това е проектът на Comme Moi бутик в Шанхай. Декоративната мазилка  допълва оригиналната визия на бутика.

Декоративните мазилки и градският стил

 

  • Отличителната визия на този ресторант в Тайван  се дължи на „скалните релефи“  и металическите отблясъци.

 

Тъмни цветове с декоративна мазилка

 

  • „Дупката на заека“ е бар с уникален дизайн и незабравим интериор. Индустриален стил и декоративна мазилка се съчетават перфектно в  това приказно място в Банкок.

Модерна визия с декоративна мазилка

 

  • Един впечатляващ таван, който разчупва пространството и създава усещане за спокойствие и уединение. Интериорът може да се съчетае идеално с различни видове декоративна мазилка.

 

Таван с декоративна мазилка

 

С декоративните мазилките на Novacolor може да превърнете всяка стая в модерно, изтънчено и стилно пространство. Не се колебайте и пренесете световните интериорни трендове и във вашия дом!

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !