Защо Венецианската мазилка е по-добрият финиш за нашите стени

Венецианската мазилка е финиш за стени, направен от гасена вар и мраморен прах. Плюсовете и са много в сравнение с останалите материали за обработване на стени. Най-често срещана във Венеция, Италия, тази декоративна мазилка става една от най-често предпочитаните на пазара. Вижте 5 причини, защо Венецианската мазилка се е превърнала в толкова популярна и обичана по цял свят:

 

Венецианска мазилка за красива спалня

 

  1. Пластичност– може да се нанася на почти всякакви стени , тавани, гипсокартон, които са идеално шпакловани. Венецианската мазилка е една от най- предпочитаните за нанасяне на колони и арки.
  2. Трайност – когато изсъхне венецианската мазилка става твърда  и устойчива,особено след нанасяне на защитна вакса.
  3. Лесна за поддържане – една от най-лесните за поддръжка мазилки. Може да се почиства, след нанасяне на защитна вакса –безцветна,сребърна или златна.
  4. Неподвластна на времето – тази декоративна мазилка има много гладка повърхност и е лесна основа за евентуални модификации.
  5. Щадяща околната среда – един страхотен начин, с който ще се доближите още една крачка до опазването на околната среда. Съставките на Венецианските мазилки са естествени и нетоксични и при нанасяне на вътрешни стени, осигурявате оптимално чист въздух у дома. Гасената вар също има антибактериален ефект, като възпрепятства развитието на мухъл и гъбички.

 

Препоръчаме ви, да изберете Венецианска мазилка за следващия ви интериорен проект. Осигурете на себе си спокойствие, че стените ви ще устоят на десетилетията и  семейството  ви ще диша свеж и здравословен въздух.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !