5 трика за Бохемски интериор

Бохемският стил или Бохо Шик  се заражда миналия век, повлиян от бохемското и хипи влияние. Абсолютното разнообразие от стилове, елементи и цветове е присъщо на тази интериорна визия. Имате свободата да смесвате различни материи, нюанси, декоративни мазилки, текстури.  Подобен тип интериорен дизайн, както и мазилките като Венецианската са перфектни за всяка вила. Дайте воля на въображението и креативността си.

Предлагаме ви 5 лесни трика да постигнете този приключенски интериорен стил:

1. Ярки и пъстри стени – тук разнообразието от декоративни мазилки – интериорни и екстериорни, пресъздава по съвършен начин бохемския дух,  благодарение на многобройните техники за нанасяне на мазилките и боите. Креативните рисунки и флоралните мотиви също са акцент за стените.

 

Бохемски стил и декоративни мазилки

 

2. Текстилът – съчетаване на ярки десени е запазена марка на Бохо Шик интериора. Индиански или индийски – мотивите могат да бъдат дръзки. При килимите също няма никакви правила – комбинират се различни големини и цветове, но най-важното е да са колкото се може повече.

 

Червен цвят и декоративната мазилка

 

3. Мебели – не е нужно да следвате някакви норми, просто  комбинирайте всички форми, материали и шарки в обзавеждането. Не забравяйте, че аксесоарите от различни точки на света са акцентът във визията.

 

Пъстър шик и декоративни мазилки

 

4. Лампи – и тук артистичността е приоритетна. Възможно най-чудати форми и нюанси при осветлението, при това не е задължително даден абажур да е позициониран в средата на стаята.

 

Лампи и декоративната мазилка

 

5. Цветята – наред с изтънчените и едновременно оригинални декоративни мазилки, растенията в стаята са любими на всички почитатели на авантюристичния дух.

 

Светъл цвят декоративна мазилка

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !