Акцентът във всекидневната

Секцията определено е една от мебелите, които представляват акцент във всеки хол.

Независимо дали стаята ви е с изтънчена перлена мазилка или пъстри екзотични тапети, секцията със сигурност трябва да е отражение на интериорната визия на дома ви.

Предлагаме ви да се запознаете с тенденциите при холните секции и начина, по който те трансформират всекидневната:

 

Перлена мазилка в хола

 

Стилният дизайн на тази секция е подходящ за дом с минималистична визия и достатъчно голяма стена, която да бъде запълнена изцяло от тази модулна мебел. И въпреки мащабния си размер, на нас ни допада ретро полъхът и изчистената линия, която допринася за класическия интериор в хола.

 

Перлена мазилка и креативност

 

Ако сте почитатели на ексцентричните мебели и множеството орнаменти в интериора, то подобно декориране на стената във всекидневната, със сигурност ще ви допадне. Всъщност за допълнение към тази пъстра визия е избран нисък шкаф с винтидж линия, който е комбиниран с модули от камък и дърво. В комбинация с красива перлена мазилка, резултатът е впечатляващ.

 

Перлена мазилка и дървен акцент

 

Още една секция, състояща се от хоризонтални модули с възможно най-опростен дизайн и дървена ламперия. Тук минимализмът отново е на фокус, като аксесоарите са сведени до минимум.

 

Секция и перлена мазилка

 

Ако имате дървен под, не се колебайте да го комбинирате със дървена секция. Дървото определено може да бъде акцент не само в мебелите, но и в декорациите в интериора. При това така ще създадете едно меко и комфортно излъчване, напомнящо за релакс сред природата.

 

Дървена секция и перлена мазилка

 

Дори да не заложите на тапети или перлени мазилки, стените винаги мгоат да излгеждта креативно и артистично, ако изберете разчупена и оригинална секция като тази. Облата форма и светлите кремави нюанси са изключително подходящи, дори за градски апартамент. Тук секцията е съчетана с дървени елементи и автентични тонове на мебелите.

В Novacolor  ще намерите богата палитра от венецианска, травертино, перлена мазилка и много декоративни мазилки, с които да превърнете хола в любимата си стая у дома.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !