Малко място – много въображение

Малко място – много въображение

Навярно много хора си мислят, че креативните и стилни решения в интериорния дизайн са приложими само за огромни и просторни вили извън града. Днешните дизайнери, обаче доказват, че съвсем не е задължително да имате голяма къща или мезонет, за да внесете изисканост в дизайна у дома.

Уникални мебели, разкошен декоративен изглед за стените, като венецианската мазилка и щипка въображение могат да бъдат напълно достатъчни, за да превърнете малката стая у дома в красиво и практично кътче, в което всеки ще се влюби.

 

Венецианската мазилка в хола

 

Тази страхотна идея е приложима за всеки хол, в който няма място за секция. Дървените рафтове, заемащи цялата стена, в случая са изключително практични и изглеждат точно на мястото си, превръщайки тази всекидневна в най-уютната стая.

 

Венецианската мазилка в стаята

 

Ако и вие се чудите как и къде да обособите работното си кътче у дома, то тази алтернатива на обикновеното бюро ще ви допадне. Високи бар столове и „бюро“, опасващо стената са креативен начин да създадете офис у дома.

 

Спалнята и венецианската мазилка

 

Един от най-ефективните начини да направите малката спалня да изглежда по-просторна, е да имате гардероб с огледални врати – практично и свежо решение, подходящо и за детска стая.

 

Зелена венецианска мазилка

 

Друг вариант за работно кътче в апартамента е да запълните празното пространство от стената над бюрото с книги – перфектното място, на което ще можете да се концентрирате в комфортна атмосфера.

Тези лесни решения за оползотворяване на малкото място у дома, комбинирани с венецианска мазилка или  друг тип декорация за стените ви, ще създадат желания уют и отличителна визия на всеки интериор.

Още по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *