Бохемската мечта на всеки пътешественик

Едва ли ще видите много апартаменти, декорирани с бохемски аксесоари, тъй като тази визия не е често срещана, но пък заклетите авантюристи залагат на точно този сантиментализъм в интериора.

Освен различни предмети от далечни точки на света, цветовете в бохемския дизайн също са многообразни и ярки, а венецианската мазилка е една от най-популярните, заради старинното ѝ излъчване и италианската класа, която внася във всяка стая.

В днешния материал ще ви представим една разчупена визия, неочаквано намираща се в сърцето на мегаполиса Ню Йорк, където един вдъхновяващ бохемски апартамент ще събуди авантюристичния ви дух.

 

Венецианската мазилка и стените

 

Според Сара Бенгюр – днешният собственик на апартамента, „Мястото, където живееш трябва да е отражение на самия теб!“. Самата Сара е интериорен дизайнер, чийто офис е в същата сграда. Като дете, израснало в Турция, тя е успяла да събере многобройни аксесоари от далечните източни страни, включително цветни килими и винтидж мебели.

 

Светла венецианска мазилка

 

Мароко и Гърция са едни от страните, от които идват голяма част от аксесоарите в този апартамент. Стените са с дълбоки глинени оттенъци и меки тонове, венецианската мазилка би изглеждала чудесно, като допълнение към бохемската визия.

 

Цветове и венецианска мазилка

 

Текстил и венецианска мазилка

 

Авантюристичният апартамент комбинира успешно умерен бохемски дух и модерен градски стил, като изцяло е решен в топлата палитра цветове. Дори текстилът е в преливащи се нюанси. Декорирането на уникалния дом включва малки и големи ръчно изработени пана и картини, както и  европейски мебели, покрити с флорални мотиви.

Тук ние бихме ви препоръчали да изберете венецианската мазилка, за да изградите дълготраен и несравним дизайн на дома ви.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !