Цветните стаи, които ни правят щастливи

Много цветове в интериора – защо не? Навярно сте чували, че ярките цветове се отразяват на настроението и допринасят за тонуса и енергията у дома. Дали ще изберете страстта на червената венецианска мазилка или пъстри флорални тапети, то със сигурност, цветните стаи ще ви накарат да се почувствате енергични и дори по-весели.  

Вижте тази чудесна селекция от цветни спални, с които ще се замислите, дали да не наблегнете на жълтото или оранжевото при следващия си ремонт:

 

Венецианска мазилка и цветни орнаменти

 

Цветове и орнаменти – малко еклектично съчетание, но със сигурност, будещо позитивни емоции. Тапетите винаги са добро решение, ако искате креативен изглед за стаята си, особено съчетани с пъстри мебели и ретро аксесоари.

 

Синята венецианска мазилка

 

Дори да наблегнете на един ярък цвят, като това кобалтово синьо, ако го комбинирате с класическо черно или бяло, ще създадете едновременно, изискан шик и настроение в спалнята си.

 

Жълта венецианска мазилка в стая

 

Жълтият цвят определено е изпълнен с жизненост и превръща всяка стая в слънчево място. 

 

Ярка венецианска мазилка

 

Бохемски стил с огнени цветове като оранжевото – идеално съчетание за всеки авантюрист.

 

Може да превърнете всяка стая в цветно вълшебство с декоративен ефект, използвайки висококачествена  венецианска мазилка, само се доверете на въображението си и на професионалните продукти на Novacolor.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !