Хармония и ефирност в интериора

Независимо дали живеете във вила в провинцията или градски апартамент, релаксиращата атмосфера в интериорния дизайн е винаги постижима. Венецианската мазилка, светлите тонове на мебелите и текстила са елементи, които ще създадат хармония във всеки дом.

За всички почитатели на неутралните нюанси, представяме ви един стилен дом в Калифорния, в който ще се влюбите:

Дизайнерът Барбара Бари е сътворила дом на мечтите, комбинирайки винтидж мебели и ретро класика от 60-те години. 

 

Венецианската мазилка и ретро елементите

 

 

Текстилът е решен в неутрални цветове, съчетани умело с тъмно дърво. Бежовите и златисти тонове са основни в целия интериор, благодарение на тях стаите изглеждат просторни и големи, изпълнени със естествена светлина. Фокусът във всекидневната определено са френските столове, които са редки антики. Тук венецианската мазилка е перфектното украшение.

 

Венецианска мазилка и светли мебели

 

Таваните са решени в бяло, а в кухнята единствените цветни акценти са вазите с цветя. Разбира се, нежните нюанси  се допълват от дървен под.

 

Кухня с венецианска мазилка

 

Френският шик прозира, дори и в спалнята. А ние ви препоръчваме, ако се стремите да постигнете ефирна и стилна визия като тази, да заложите на бледо сини краски, бежови тонови и останалата палитра от неутрални цветове, както за стените, така и за аксесоарите.

 

Спалнята в синьо и венецианска мазилка

 

За да трансформирате и вашия дом във изискано място за релакс, Novacolor ще ви предложи най-популярните италиански декоративни мазилки – травертино, перлена мазилка и венецианска мазилка – вдъхновението на интеориорните дизайнери по цял свят.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !