Текстил и антики в апартамента

Текстил и антики в апартамента

Предлагаме ви да се запознаете с един различен апартамент в Мериленд, САЩ.  Антики, текстил, венецианска мазилка и усещане за уют ще откриете в еклектичната визия на този оригинален дом.

Мултикултурното излъчване се дължи на разнообразните предмети, събирани от всички точки на света, включително италиански абажур от 19-ти век.

 

Антики и венецианска мазилка

 

Елегантността е постигната с микс от различни цветове, а един от ярките акценти в дома е персийският килим от 1880 г., изработен от вълна и коприна.

 

Венецианската мазилка е креативна

 

Освен тапети с ретро орнаменти, дизайнерът е заложил и на очарователна венецианска мазилка, за да обогати текстурата и да придаде старинно излъчване.

Текстилът е изключително важен елемент от дизайна на този дом и това се забелязва във всяка една стая. Килими, завеси и възглавници  се срещат в различни шарки, форми и материи.

 

Тъмна венецианска мазилка и стил

 

За да постигнете и вие несравнима визия и стилна дълбочина на цветовете в интериора си, в Novacolor  ще намерите различни видове италиански декоративни мазилки, сред които травертино мазилка, перлена и венецианска мазилка.

Още по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *