Как изглежда модерният аристократичен интериор?

Бяла венецианска мазилка

 

Ако сте любители на аристократичното излъчване, луксозния дизайн и очарователната венецианска мазилка, които правят дома ви уникален, то този интериор може би ще ви вдъхнови.

Красивата и старинна архитектура е символ на аристократичния дом, особено, когато е подчертана с италиански декоративни мазилки. А, ако домът се намира в италианската провинция, то може да сте сигурни, че той е символ на лукса и изяществото. 

 

Луксозна венецианска мазилка

 

Интериорните дизайнери, които стоят зад тази прелестна визия са Витали Йоров и Ирина Джемесик. Те са успели да запазят магнетичния изглед на една стара къща, но и да изтъкнат новото и модерно излъчване на един дом.

 

Блестяща венецианска мазилка

 

Цветовете, които са фокус в този стилен интериор са от земните тонове, с акцент върху аристократичното маслено зелено. На фона на белите стени и уникалната венецианска мазилка, присъстват и металически отблясъци.

 

Метал и венецианска мазилка

 

Както вече знаете, металните елементи и бронзови и златисти нюанси ще са хит през тази година в интериорния дизайн. В тази италианска резиденция е заложено най-вече на златистия цвят, като креативните осветителни тела и дизайнерските мебели и декорации.

 

Красивата венецианска мазилка

 

Във всяка една част на дома се забелязва перфектната хармония между всички елементи, детайли и декорации. Луксозният стил е заложен както от текстурата на венецианската мазилка, така и от умелата комбинация на аналогични цветове, земни нюанси и сложни форми.

 

Кухня и венецианска мазилка

 

В трапезарията акцентът определено е великолепният червен цвят бордо, който разкрасява цялото пространство, а ние бихме ви препоръчали да не пренебрегвате този разкошен нюанс при следващото освежаване на дома ви.

Бордото се съчетава идеално както с черни аксесоари, така и с металически елементи.

Очаквано, банята изглежда повече от впечатляващо, при това отново решена в метални цветове и качествени материали. Класическите черно и бяло са разнообразени със златни акценти.

 

Баня с венецианска мазилка

 

Изящната венецианска мазилка

Обърнете внимание и на видовете декорация за стена, декоративни бои и безвредни бои.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !