5 хитри съвета да направите дома си по-луксозен

Ако сте почитатели на луксозния изглед на интериора и винаги сте желали да създадете малко аристократична визия с венецианска мазилка в дома, в който живеете, ние имаме няколко добри идеи за вас.

Всъщност луксът не се постига единствено чрез скъпи и дизайнерски мебели и декорации, в повечето случаи е нужен правилен нюх, с който да комбинирате всеки един детайл от стаята. Именно така ще достигнете до този стилен изглед, който всеки би нарекъл лукс, без да се замисля дали масичката ви за кафе и абажурът са дело на най-известния дизайнер.

 

  1. Фокусирайте се върху осветлението

Венецианска мазилка и абажури

 

Светлини и венецианска мазилка у дома

Тъмната венецианска мазилка

 

Дори и стаите ви да имат изчистена визия, винаги може да разнообразите с интересен и креативен абажур или друго осветително тяло. Той би се съчетал идеално с декоративни мазилки, без значение цвета им. Наблегнете на по-масивни лампиони, блестящи абажури и открояващи се крушки.

 

Дървото и венецианската мазилка

 

Много добра идея са златните отблясъци, а ние ви препоръчваме да изберете месинговите покрития, когато става въпрос за абажур. Благодарение на тях определено ще внесете драматичен изглед на стаята ви.

 

2. Огледала на стените

 

Огледала и венецианска мазилка

 

Бяла венецианска мазилка

 

Интересна идея за внасяне на луксозна визия в дома ви са огромните огледални стени и въобще огледалата, които може да поставите в различни форми като декорация за стените.

 

Оранжево и венецианска мазилка

 

Освен че са елегантни, огледалата уголемяват визуално пространството.

 

3. Венецианска мазилка

 

Италианската венецианска мазилка

 

Разкошна визия, излъчваща лукс може да се постигне лесно, само като промените боята на стените си с венецианска мазилка. Именно венецианската мазилка е тази, която има богата текстура, античен ефект и носи усещането за италиански лукс.

 

Ефект на венецианска мазилка

 

Може да избирате между разнообразни видове венециански мазилки, всяка от които има красив и отличителен ефект. За да видите повече, разгледайте сайта на Novacolor където ще намерите съвършени решения както за външни, така и за вътрешни стени.

 

4. Изкуство в едър мащаб

 

Изкуство и венецианска мазилка

 

След като сте трансформирали стените си с декоративна венецианска мазилка, то е добре да ги украсите с изкуство.

 

Венецианската мазилка с картини

 

Перфектен избор за всеки интериор са огромните картини, пана и всякакви други произведения на изкуството, които са в доста едър мащаб. Това е гаранция за една идея по-луксозен изглед в стаята.

 

5. Красиви и дълги завеси

 

Завеси и венецианска мазилка

 

Запомнете, че дългите завеси са един от онези акценти, които прибавят аристократичност, уют и лукс на стаята. Без значение, дали ще изберете леки и феерични или тежки и тъмни завеси, то определено е добре да се замислите да замените щорите.

 

Модерната венецианска мазилка

 

 

 

 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !