Как винтидж стилът преобразява всеки дом?

 

Една викторианска къща в Ирландия е напълно реставрирана, за да придобие съвършено нов имидж, съчетан успешно с винтидж интериора.

Венецианската мазилка, старинните мебели, богатите орнаменти и елегантните детайли са в основата на този изтънчен дом, който би ви вдъхновил за следващия ремонт на апартамента.

 

Венецианска мазилка във винтидж

 

Този великолепен дом определено е запазил традицията в себе си, като едновременно с това стените са освежени с нежни светли тонове. Забелязва се и античният вид на венецианската мазилка, както и матовите финиши на мебелите.

Интересен факт е, че таванът във всекидневната е покрит с тапет, за да се прикрият несъвършенствата. Дори и с тази креативна идея, стаята изглежда повече от стилно. При това с ретро килим в шарки, които контрастират на останалата част от интериора. Светлото дърво също е един от акцентите, които са идеално съчетани паркетения под.

Кухня с венецианската мазилка

Друг отличителен детайл от дизайна на къщата е каменната камина. Тя също не изневерява на стила на интериора и контрастира на тъмните стени с кремавите си белни нюанси.

 

Камина с венецианска мазилка

 

И докато някои стаи са със светъл паркет, покрит с бохемски текстил, то други, като кухнята, са с изтънчен керамичен под, в студени сиви нюанси. Отново комбиниран, разбира се, със светли мебели от дървесина.

Като цяло по-голямата част от интериора е решен в светли тонове, включително и успокояващи сини цветове. И въпреки хладната цветова гама, къщата създава неподправен комфорт, може би, в голяма степен, дължащ се на дървените акценти.

 

Тъмната венецианска мазилка в трапезарията

 

Няма как да не обърнем специално внимание и на магнетичната трапезария, която напълно заслужено е любима на всички гости. За разлика от цялостния изглед на останалата част от дома, тук дървесината е тъмна – както подовата настилка, така и мебелите. Те са съчетани в една спираща дъха визия, с тъмна мастилена венецианска мазилка. Драматичното излъчване е допълнено и от ретро масата, която на практика е изпълнявала първоначално ролята на индустриална шевна машина. В днешни дни обаче любителите на винтидж стила са я пригодили за нестандартна маса за хранене.

Определено домът има с какво да впечатлява гостите си, а на вас оставаме възможността да развихрите въображението си и да създадете вашия дом мечта. Затова можете да се запознаете по-обстойно с декоративните бои и мазилки, както и с безвредните бои.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !