Какво трябва да знаете за изкуствените коледни елхи?

Декоративни мазилки и красива елха

 

Средата на декември може би е времето повечето от вас да се замислят за елхата вкъщи. Ако още не сте украсили коледното дръвче у дома, то означава, че най-вероятно се колебаете дали да изберете жива елхичка или изкуствена. Независимо дали сте привърженици на традиционните живи елхички, които да допълват декоративните мазилки в интериора или сте променили гледната си точка и сте решили да бъдете малко по-практични и иновативни, то със сигурност тази статия ще ви накара отново да се замислите за коледната декорация.

Ние ви предлагаме няколко любопитни факта, относно елхите и се надяваме да бъдем полезни в избора на коледно дръвче.

  • Въпрос на запалимост

 

Декоративни мазилки и изкуствена елха

 

Каквото и да си говорим естествените коледни дръвчета крият един много неприятен риск по празниците – те са лесно запалими. Особено, когато има деца в къщата, със сигурност трябва да се нащрек за всичко, което доближава елхата. При изкуствените дръвчета този проблем почти не е налице, поради факта, че те се изработват от специални материали, които не крият подобна опасност.

  • Изкуствените елхи са всъщност по-достъпни

 

Декоративни мазилки и цветове в интериора

 

В крайна сметка изкуствена елха купувате веднъж, а не всяка Коледа. Разбира се, може да изберете наистина висока, дизайнерска и скъпа елха, но важното е, че ще я купите веднъж и ще знаете, че има готово прелестно коледно дръвче за празника. Освен високо технологичните елхи, по магазините винаги ще намерите и стандартни малки изкуствени дръвчета, които са на напълно достъпни цени.

  • Без изненади

 

Декоративните мазилки в дома

 

Изкуственото дръвче е по-сигурно – игличките му няма да са навсякъде в стаята, а и клонките му не се чупят толкова лесно. Така можете да бъдете спокойни, че си имате точно такава коледна елха, каквато сте си закупили.

  • Можете да бъдете креативни

 

Розови цветове и декоративни мазилки

 

Докато живото коледно дърво ви ограничава откъм декорации и цветове, то ако заложите на изкуствена елха може да развихрите въображението си и да сътворите стила, който искате в интериора. Ако декоративните мазилки в трапезарията са в розовата гама, нищо не ви спира да бъдете артистични и да закупите розова коледна елха. Можете да експериментирате с цветове и форми, в зависимост от итнериорния ви дизайн. Дори може да си вземете вече богато украсена елха, излезнала сякаш от коледен филм. На пазара ще намерите огромно разнообразие от коледни дръвчета – с шишарки, светещи, снежнобели и всякакви други видове. Просто бъдете краетивни и ще създадете несравнимо коледно кътче в дома си.

  • Изкуствената елхичка ви спестява време

 

Златисти декоративни мазилки

 

Не е нужно да обикаляте различни места, за да търсите перфектното живо дръвче, след като може да намерите елхата-мечта в почти всеки магазин. Така ще си спестите време, което да посветите на любимите си хора в празничните дни.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !