Кои са актуалните цветови гами в интериора на 2016г.

Модерните цветове за бани, кухни, спални и трапезарии ще събудят симпатията ви  – те са едновременно класически и разнообразни, с ретро нюанси, свежа енергия, студени или наситено топли. Италианските декоративни мазилки са перфектен финиш за всеки вид интериор, превръщайки го в оригинално произведение на изкуството.

  1. Черното – любим цвят за луксозни бани и модерни кухни. Разбира се и в комбинация с изтънченото бяло, съчетано с декоративна мазилка, издържаща на влага и всякакви външни фактори:

 

​​Черна баня и декоративни мазилки

 

2.Бялото – другият логичен водач за най-горещите цветове на 2016г.. Освен в банята, бялото се прилага все по-често и за кухнята.​

 

Бял цвят декоративна мазилка

 

3.Синьото – разнообразните нюанси отново влизат в топ тенденциите на специалисти в бранша. Не се колебайте да използвате Травертино мазилка в морски нюанс. Класическо морско синьо, синьо-зелено, бебешко синьо, сиво-синята гама и оттенъците на денима – нежен цвят и за банята и за акценти в спалнята.

 

Сини мебели и декоративна мазилка

 

4.Зеленото – едно от най-свежите решения за дома. Горско зелено, сиво-зелено, изумрудено зелено – перфектни за текстилът в интериора или вдъхновение от природата.

 

Цветни завеси и декоративни мазилки

 

 

5.Златното – жълто-златистото и металическите отблясъци са хит още от 2015г. и продължават да са водещи трендове в детайлите на обзавеждането.

 

Декоративните мазилки и златни цветове

 

6.Сивото – прекрасен избор за спалня. Излъчва лукс и създава спокойна атмосфера. Отново декоративните мазилки са актуалният елемент в спалните.

 

Декоративна мазилка в светли тонове

 

7.Розово и виолетовите му нюанси – изтънчена и романитчна визия. За античен изглед в стаята ви – изберете декоративна мазилка в нежен цвят.

 

Лилави акценти и декоративни мазилки

 

8.Оранжевите багри – топлите шарки като медно-оранжево са прекрасна идея за разчупване и модерен изглед на стаите.

 

Оранжева стая и декоративна мазилка

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !