Проектиране на интериора с покритията на Novacolor

Сега е толкова лесно с новият графичен конфигуратор

 

графичен конфигуратор за бои и мазилкиНовото партньорство между Novacolor и 3CAD Evolution ще помогне на архитекти, дизайнери и ентусиасти да проектират интериори с висококачествени покрития. Онлайн пазаруването е улеснено благодарения на новата страница за пазаруване в сайта на Novacolor.

 

Искате да проектирате стая и да видите декоративният ефект от бои и мазилки? Да премислите интериорният дизайн на базата на предложени цветови гами и ефекти? С Novacolor всичко това е възможно, лесно и безплатно. Благодарение на сътрудничеството с 3CAD Evolution, италиански разработчик на софтуер за интериорен дизайн, който се използва ефективно от над 130 хил. потребители от цял свят – Novacolor има възможността да предложи на клиентите си триизмерна представа за стаите и тяхната промяна с различни вариации на декорация.

 

3д конфигуратор за бои и мазилки на novacolorНа адрес www.3cadevolution.it можете да изтеглите безплатно софтуерът, който ви позволява да го използвате свободно на вашият компютър или преносимо устройство. С този софтуер е възможно приложите текстура по ваш вкус, да работите с предварително зададени настройки или с такива по ваш вкус. На практика, кликайки на „Novacolor” и избирайки колекция измежду Animamundi, Archi+ Concrete и IRONic, потребителят може да разгледа селектираното покритие и да го приложи върху стената. Покритието може да бъде поръчано от бутона, с който отваряте конкретната страница от сайта на Novacolor.

 

Novacolor избра да бъде представян с три покрития със страхотен ефект: oxidized IRONic, metallic effect на Animamundi  и cement effect  на Archi+ Concrete. В следващите месеци, Novacolor ще представи и други покрития. Софтуерът може да бъде използван както от дизайнери и архитекти, така и от отделни потребители. „Ние сме убедени – казва Карло Тоскано, маркетинговият директор на Novacolor  – че можем да предоставим иновативна услуга, която да предостави допълнителна стойност на своите клиенти, архитекти, дизайнери. В същото време вярваме, че можем да привлечем по-голямо търсене от фенове, които обичат да експериментират с дизайна на средата, която създават с висококачествени покрития“.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !