Различната празнична украса

Да украсите къщата за празничните дни може да е истинско забавление, имайки предвид, че в днешно време коледната декорация съвсем не е с традиционната визия, която сме свикнали да виждаме по старите филми. Напротив, в последните години интериорните дизайнери експериментират смело с цветове, форми и дизайни, когато става въпрос за коледни декорации.

Подбрали сме няколко креативни примера за празнична украса, които ще разкрият пред вас един различен поглед върху коледния интериор и  ще ви накарат да повярвате, че винаги може да дадете воля на въображението си.

  •  Без ограничения в цветовете

Жълти декоративни мазилки

 

Сини декоративни мазилки

 

Ако си мислите как да комбинирате цветните си декоративни мазилки с типичната коледна украса в червено и зелено, то решението е просто да изберете други цветове. Не се колебайте да съчетаете сините си стени със същите нюанси коледно дръвче и красиви декорации. Всъщност, тенденцията напоследък е да се синхронизира празничната декорация с  цвета на декоративните мазилки и стила на интериора.

 

Розовите декоративни мазилки

 

Виолетов цвят и декоративни мазилки

 

Ако всекидневната ви е във виолетови нюанси, то просто се спрете на допълващи визията, украшения. Изберете същите цветове коледни играчки, свещи и гирлянди.  Така ще създадете един приказен и стилен изглед на стаята и същевременно ще внесете коледния дух у дома.

  • Различното коледна елха

Бели декоративни мазилки и украса

 

Коледната елха, освен че приема различни цветове, може да се срещне и в разнообразни форми и дизайни. Можете да сътворите красива светеща елхичка от различни подръчни материали, като книги например.

 

Красиви декоративни мазилки

 

Книжки и декоративни мазилки

 

Празнични декоративни мазилки

 

  • Модерното излъчване

 

Лилави декоративни мазилки и звездички

 

Ярко сини декоративни мазилки

 

Светло розово и декоративни мазилки

 

Изчистен интериор и декоративни мазилки

 

Интересни съчетания, иновативен дизайн и модерна визия – може да постигнете наистина стилна декорация за дома си, стига да дадете воля на въображението си и да забравите за традиционните коледни украшения. Използвайте всичко, което имате под ръка, изберете един главен нюанс или пък комбинирайте смело контрастни цветове като синьо и зелено, за да направите дома си още по-празничен.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !