Коледните декорации, в които се влюбихме /част 2/

В този материал ще ви представим още креативни и иновативни решения за празнична украса у дома. Вдъхновете се от тези свежи идеи, за да разкрасите интериора си и да внесете коледния дух в дома си.

  • Украса с коледни картички – дали ще ги закачите като гирлянд или просто ще ги наредите на секцията си, коледните картички носят настроение и сантиментална стойност в дома ви. Също така, те ще внасят повече цвят в интериора ви, независимо от нюанса на декоративните мазилки

Декоративни мазилки и прозорци

 

  • Декорация с коледни кутии – ако все още не сте се сдобили с красиви кутии за лакомства в стил Коледа, то непременно трябва да поправите този пропуск. Тези коледни кутии за сладки изглеждат повече от приказно и могат да бъдат перфектното украшение във всяка стая.

Декоративните мазилки и кутийките

 

  • Повече светлина – коледните светлини са незаменим акцент в декорирането. Има разнообразни видове лампички, които можете да окачите както на елхата, така и на парапетите или камината. Колкото повече светлини, толкова по-добре.

Светлини и декоративни мазилки

 

Декоративни мазилки и лампички

 

  • Коледните играчки на фокус – освен по коледното дръвче, красивите и искрящи коледни играчки могат да намерят място и в трапезарията на масата, или в голяма купа, в която сте избрали любимата си част от украсата, за да я покажете на всички. Не се колебайте да напълните стъклените купи за плодове с коледни топки от елхата, особено, ако подхождат на цвета на декоративните мазилки в интериора. Ще се учудите от естетиката, която създават в дома ви.

 

Бели декоративни мазилки и украса

 

Коледни играчки и декоративни мазилки

 

Сини декоративни мазилки

 

Пъстри декоративни мазилки

 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !