Има ли алтернатива на плочките в банята

Декоративни мазилки - баня

 

В търсене на свежи и новаторски идеи за ремонт на дома, хората се спират на най-разнообразни и необичайни материали. Това важи дори и за облицоването на банята, за което по традиция се смяташе, че трябва да се използват плочки. Сега обаче нещата стоят по много различен начин. Можем да изброим поне четири други алтернативи за тази цел:

1. Луксозни тапети – започваме с нещо наистина необичайно на пръв поглед. Вероятно много от вас смятат за неудачно слагането на тапети в банята поради непрекъснатата влага. Но не така мислят специалистите по интериорен дизайн. Производството на тапети се е усъвършенствало дотолкова, че на пазара се предлагат видове, които биха могли да издържат на подобни условия. Трябва само да се уверите, че влагата във вашата баня е ограничена (например чрез душ кабина). Това ще ви позволи да експериментирате с подобна смела идея.

Декоративни мазилки - баня 2

2. Пластмасови панели – освен много добра алтернатива на традиционната облицовка с плочки, пластмасовите панели са и сравнително икономична опция за банята. В същото време те са лесни за монтаж и поддръжка, както и изключително устойчиви на влажност и различни температури. Пластмасовите панели ще скрият успешно всички неравности и дефекти по стените, придавайки напълно нов облик на помещението.

3. Боядисване – разбира се, няма как да пропуснем този вариант. Пребоядисването на стените ще освежи значително всяко едно помещение. И има множество цветове и стилове, от които можете да избирате. Единствената ни препоръка е да работите с валяк. Така ще се гарантира еднаквото прилагане на боята навсякъде.

4. Декоративни мазилки – още една отлична алтернатива на плочките. Декоративните мазилки също се предлагат в разнообразни текстури и палитри от цветове. А при малко повече въображение и креативност, могат да се получат някои наистина невероятни съчетания. Друго голямо предимство на мазилките е, че са направени изцяло от естествени материали и съответно не отделят никакви вредни за хората вещества. Комбинация от естетика и практичност, която ще преобрази вашата баня.

Прочетете повече за декоративни бои за стени

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !