Как да обновим стените у дома?

Декоративни мазилки - стени

 

Какви са стените във вашата къща? Скучно бели, потискащи сиви или пък със стари и изпокъсани тапети? Ако някоя от тези опции се отнася за вас, това означава, че е крайно време да направите промяна. Стените са важен елемент от дома и трябва да носят комфорт и положителни емоции. Има редица възможности за тяхното обновяване и декорация за стена. В следващите редове ще ви разкажем малко повече по тази тема:

1. Обновяване на тапетите – един сравнително лесен вариант, дори ако нямате особен опит с подобни дейности. Обикновено всички инструкции и препоръки са описани върху самата опаковка на тапетите, а от вас се иска единствено да ги следвате. Разтварянето на лепилото става чрез изсипване на тънка струя от него в съд с вода и разбъркване. След това нанасяте сместа върху тапета и залепвате от тавана надолу.

 

Декоративни мазилки - стени 2

 

2. Малко боя – боядисването на стените също е опция, която ще ви свърши чудесна работа. Тук има поле за доста креативни идеи. Можете да нанесете върху стената любимите и предпочитани от вас цветове, както и да създадете различни рисунки и орнаменти с декоративни бои за стени. А най-голямото предимство е, че сте напълно свободни да експериментирате. Ако впоследствие резултатът не ви хареса, е много лесно стената да бъде пребоядисана.

3. Декоративни мазилки – те стават все по-популярни и използвани за дома. Нанасянето им обаче изисква предварителна подготовка, която включва импрегниране (нанасяне на заздравяващ повърхностен слой) и фино шпакловане на повърхността. Така се отстраняват всички драскотини и неравности и се осигурява по-добро сцепление. Усилията определено си заслужават, тъй като мазилките се отличават с множество декоративни ефекти и деликатна тоналност. Те могат да превърнат стените във вашия дом в едно истинско произведение на изкуството.

И така, това са трите често практикувани варианта за освежаване на стените. Решението кой от тях да изберете е изцяло ваше. Най-важното е атмосферата в къщата да се промени изцяло, а вие да изпитате неповторим комфорт и вътрешно удовлетворение от постигнатите резултати.

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !