Уникална къща в Кънектикът търси своя нов собственик

Венецианска мазилка - Кънектикът

 

Наскоро в сайтовете за търговия с недвижими имоти отвъд Океана се появи една интересна обява. За внушителната цена от над 4 милиона долара се продава красива и модерна къща в малкото градче Ню Канаан, Кънектикът. Имотът е построен през 2015 година от популярния местен архитект Робърт Сторм и представя целия комфорт и лукс, в който живее съвременното висше общество в САЩ.

 

Обиколката започва с елегантна и перфектно поддържана градина, през която се преминава до главния вход на къщата. Вътре посетителят попада в една стая, напомняща много на библиотека. От едната й страна има колоритни лавици за книги, на които може да се намери най-разнообразна литература. Другата е превърната в истински технологичен кът, включващ два компютъра, принтер, скенер, уредби и различни други джаджи.

 

Венецианска мазилка - Кънектикът 2

 

Голяма и добре осветена от слънцето стая играе ролята на трапезария. По стените й се вижда изящна венецианска мазилка, а две врати във френски стил водят съответно до вътрешната градина и задния двор. 

 

Венецианска мазилка - Кънектикът 3

 

Атмосферата във вътрешната градина е изключително приятна и релаксираща. За любителите на разходките е направена алея, стелеща се по цялата дължина на градината. Точно до входа на къщата пък са поставени масичка и елегантни столове, на които човек да седне и просто да се наслаждава на гледката. Но всъщност бъдещите собственици могат да правят това и без въобще да излизат навън.

 

Венецианска мазилка - Кънектикът 4

 

Навсякъде подовите настилки са направени от твърда дървесина, придаваща чувство на комфорт и домашен уют. Във фоайето се намира изящно стълбище със стъклена облицовка, водещо към втория етаж на имота.

 

Венецианска мазилка - Кънектикът 5

 

Един от шедьоврите е семейната спалня, в която има камина с почти магически облик. Просторната кухня пък включва редица модерни акценти – шкафове със стъклени врати, красиви греди и снежнобели кухненски рафтове.

 

Венецианска мазилка - Кънектикът 6

 

Общо единадесетте стаи на тази уникална къща дават възможност за нейното непрекъснато обновяване и адаптиране към нуждите на новите собственици. Които и да са те, можем да бъдем абсолютно сигурни, че ще прекарат много хубави моменти в своя нов дом…

Ако сте се заинтригували, в сайта ни можете да разгледате декорация за стена, както и безвредни бои, с които да я направите.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !